Angelbird outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Angelbird. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Angelbird uitverkoop

Angelbird Technologies GmbH is gevestigd in de stad Lustenau in Vorarlberg, een kleine provincie in Oostenrijk. Het heeft een internationale reputatie wat betreft innovatie en is een ware pionier in zijn vakgebied. een jong, gepassioneerd en ervaren team ontwerpt en produceert er producten van perfecte kwaliteit en met veel aandacht voor details en het milieu. De producten van Angelbird zijn speciaal ontwikkeld voor betrouwbare en snelle opslag van langdurige audio en video opnames. Met een hoge opslag capaciteit, leessnelheid en schrijfsnelheid. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de allerbeste materialen en componenten waardoor de apparaten garant staan voor uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

Betrouwbare, snelle opslag van audio en video opnames

In het assortiment vind je verschillende types met uiteenlopende mogelijkheden. Alle apparaten hebben een stevige behuizing waardoor ze perfect passen in diverse camera´s en recorders. Zowel geschikt voor particulier als professioneel gebruik. Ook zijn er beschermende, bijpassende tassen verkrijgbaar voor het veilig vervoeren van je Angelbird apparaten. Ook voor andere accessoires als bevestigingsapparatuur kun je bij Angel Wings terecht. Voor een perfecte opslag en weergave van geluid en beeld. Verkrijgbaar in heel veel kleuren en zwart, wit en zilver en aan te sluiten op meerdere merken opname apparatuur. Wereldwijd te koop bij fotospeciaalzaken, elektro en computer winkels en online in diverse webshops.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Angelbird. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

BoomstamtafelAcacia240x100cmmetXpoot

€ 695,00

595,00

EUR Oldinn.nl InStock new
Oldinn.nl
DELONGHIPacEX130

€ 1099,00

949,00

EUR Kijoo.nl InStock new
Kijoo.nl
-37% 1ltrwit

€ 76,35

47,72

EUR Bestel-verf.nl InStock new
Bestel-verf.nl