Lifestylefurn outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Lifestylefurn. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Lifestylefurn uitverkoop

Lifestyle furn is een merk dat meubelen en woonaccessoires ontwerpt en produceert. Het bedrijf achter het merk is meer dan een producent van meubelen en woonaccessoires het is een echt lifestyle merk. De meubelen stralen een industriële maar warme sfeer uit. En zo krijgt je huis een warme sfeer van dit merk terwijl de inrichting toch strak blijft. De ontwerpers hebben een vooruitstrevende blik als het om wonen gaat en slaan met dit merk echt een nieuwe en eigen weg in. Deze nieuwe weg pakt goed uit want het merk blijft maar groeien nationaal en internationaal. Op steeds meer markten is Lifestyle Furn te verkrijgen.

Meubels die een lifestyle uitdragen

De collectie van Lifestyle furn is zeer uitgebreid zowel in verschillende meubels als in keus binnen deze meubels. Zo is er bijvoorbeeld een zeer uitgebreide collectie plafonlampen van verschillende materialen. Er zijn een soort van op de kop hangende vissenkommen van glas bewerkt met zwarte verf aan de binnenkant, glazen druppels met een lamp erin. Glazenflessen die als lamp fungeren, halve rondes van metaal of bolletjes met een lamp erin die het licht er altijd feestelijk uit laten zien. Daarnaast zijn er kledinghangers, bijzettafeltjes, stoelen, kasten en nog veel meer. Deze items zijn ook weer in zeer veel verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Lifestylefurn. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

Stepskantenkokerrokroodroze

€ 69,99

55,99

EUR Wehkamp.nl InStock new
Wehkamp.nl
-45% Ampremeter30Ainbouwmeter

€ 26,95

14,95

EUR Ab-marineservice.com InStock new
Ab-marineservice.com
-27% KloktandwielMajaOpen-60cm-Metaal-rusty-Grijs

€ 149,00

109,00

EUR Homestylingshop.nl InStock new
Homestylingshop.nl
-29% GartenMeisterBlad-enveegverzamelaarGM-LS360

€ 209,99

149,99

EUR Westfalia.eu InStock new
Westfalia.eu