Aubade outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Aubade. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Aubade uitverkoop

Aubade is een merk dat al sinds 1958 op de markt is. Het merk is opgericht door Doctor Bernard. Doctor Bernard was een korsetspecialist. In de jaren vijftig van de vorige eeuw waren panty’s en korsetten essentiële onderdelen van een garderobe voor vrouwen. In deze tijd begon er verandering te komen in waarom lingerie werd gedragen. Vóór de jaren vijftig was lingerie er voor de noodzakelijke support terwijl na de jaren vijftig lingerie steeds belangrijker werd als verleidingselement. Aubade was een van de merken die lingerie als eerste in de markt zetten om te verleiden in plaats van puur noodzakelijk ter ondersteuning van het lichaam.

Verleidelijke lingerie

Sinds de oprichting is Aubade altijd lingerie geweest die bedoeld is als wapen tot verleiding en dat is de lingerie van het merk vandaag nog steeds. Naast lingerie is er voor vrouwen loungewear en badmode en er is ondermode voor heren. De ondermode voor heren bestaat uit een groot assortiment leuke boxershorts. De lingerie en loungewear voor dames is verleidelijk op een stijlvolle manier. De badmode bestaat onder andere uit bikini’s, badpakken en leuke rokjes en tuniekjes voor op het strand. Zo zie je er sexy uit in je bikini of badpak en loop je zo in een leuk en kleurrijk tuniekje naar je hotel of de stad in.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Aubade. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

BedbankDennisExclBedlade

€ 279,00

259,00

EUR Woonboulevardpoortvliet.nl InStock new
Woonboulevardpoortvliet.nl
PlafondventilatorAeolusEcoWit

€ 399,00

329,00

EUR Lampentoppers.nl InStock new
Lampentoppers.nl
GilletteBodyScheermesjes4stuks

€ 14,99

12,95

EUR Shavesavings.com InStock new
Shavesavings.com
Spinningbike-FitBikeRaceMagneticHome

€ 665,00

499,00

EUR Betersport.nl InStock new
Betersport.nl