Bourgini outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Bourgini. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Bourgini uitverkoop

Bourgini is onderdeel van de Ouborg Group. Bourgini is gestart op 1 augustus 2014 en wordt volledig ontwikkeld door de familie Ouborg. Het merk Bourgini ontwikkelt en produceert huishoudelijke apparaten van hoogwaardige kwaliteit. Door innovatie en een goede prijs-kwaliteitverhouding van haar producten blijft zij functioneren in het hoogste segment van de markt. Aan het roer van Bourgini staan Tim en Florentine Ouborg. Het bedrijf achter Bourgini vindt het belangrijk dat veel van de productie in eigen hand blijft en veel van haar producten wordt dan ook in eigen beheer geproduceerd alleen zo kan de hoge kwaliteit gegarandeerd worden en kan er een doorlopende kwaliteitscontrole plaatsvinden.

Huishoudelijke apparaten die voldoen aan de nieuwste ontwerpen

Het merk Bourgini heeft een zeer uitgebreid assortiment zo hebben ze blenders, friteuses, fonduesets, grills, bakplaten, waterkokers, juicers, sandwichmakers, frietpannen en gourmetstellen. Het gaat om zeer diverse huishoudelijke apparaten. Daarnaast zijn de producten vaak voor meerdere doeleinde te gebruiken neem bijvoorbeeld de sandwichmaker. Hier kun je onder andere tosti’s met ham en kaas in bakken maar ook broodjes hamburger, er is dan plaats voor het grillen van de hamburger, het grillen van de broodjes en het grillen van de groente. Op deze manier kan je met gemak een gezond broodje hamburger bakken in een mum van tijd en met één apparaat.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Bourgini. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire merken

Populaire aanbiedingen

LifestyleRomedienblad70x70cm

€ 65,00

49,00

EUR Tuinmeubelshop.nl InStock new
Tuinmeubelshop.nl
AirwheelR3OpvouwbareelektrischefietsWit

€ 890,00

790,00

EUR Epine.nl InStock new
Epine.nl
DebNaturalPowerWash4x4litercartridgeNPW4LTR

€ 136,75

125,58

EUR Hygienepapier.nl InStock new
Hygienepapier.nl
KinderbedTipi90X200MetLattenbodem

€ 399,00

349,00

EUR Woonboulevardpoortvliet.nl InStock new
Woonboulevardpoortvliet.nl