Boxeur Des Rues outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Boxeur des rues. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Boxeur Des Rues uitverkoop

Boxeur des rues is een Frans merk dat letterlijk straat vechter bokser betekent. De inspiratie van dit merk komt dan ook van savate, het Franse boksen dat elementen van het westerse boksen met martial arts combineert. Martial Arts is begin negentiende eeuw geïntroduceerd in Frankrijk door de zeevaarders uit verre Aziatische havens. Deze combinatie heeft zich vanaf het begin ontwikkeld op de straat en later meer ondergronds rond de havens in Marseille en de rest van Frankrijk. De Boxeur des rues waren geboren sportmannen maar kwamen ook allemaal van de straat hierdoor is de essentie van het merk ook een mooie mix tussen streetwear en sportwear.

Een mix tussen streetwear en sportwear

Boxeur des rues heeft een collectie kleding voor mannen en voor vrouwen. De mannencollectie bestaat onder andere uit thanks, hoodies, truien, shirts, polo’s, sweatpants, schoenen en zwemkleding. De damescollectie bestaat onder andere uit jassen, hoodies, jurken, thanks, shirts, polo’s en schoenen. Naast de kleding zijn er ook voor beide groepen accessoires zoals petten. Naast de mannen- en vrouwencollectie is er ook nog technisch boksmateriaal te verkrijgen zoals handschoenen en shorts. Alle kleding en overige accessoires zijn ontworpen met het streetwear en sportwear in het achterhoofd van de ontwerper en de gehele collectie draagt deze mix van stijlen dan ook uit.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Boxeur des rues. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

HoekbankBeanrechtsvoorstaandcognac

€ 1599,00

1499,00

EUR Woononline.nl InStock new
Woononline.nl
-30% iRobotRoomba980

€ 999,00

699,00

EUR Kijoo.nl InStock new
Kijoo.nl
AirwheelR3OpvouwbareelektrischefietsZwart

€ 890,00

790,00

EUR Epine.nl InStock new
Epine.nl
-39% Pro-TectPro-TectSchijfremslotDisqMini-Geel

€ 27,95

16,95

EUR Fietsonderdelenoutlet.nl InStock new
Fietsonderdelenoutlet.nl