Cabinzero outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Cabinzero. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Cabinzero uitverkoop

Engelsman en oprichter Neil Vardan maakte vanaf 1993, net afgestudeerd aan de universiteit, enkele reizen naar India en andere landen in Azië. Kapotte rugzakken en de veranderende bagagetarieven brachten hem op het idee om een lichtgewicht tas te ontwerpen waar veel bagage inpast en die je toch op je rug kunt dragen maar dan zonder frame. En zo werd zijn bedrijf CabinZero geboren. Het bedrijf ontwikkelt lichtgewicht tassen voor reizen en andere doeleinden. Inmiddels heb je de keuze uit een ruim assortiment, meerdere kleuren, inhouden en uitvoeringen. Zo is er de CabinZero Classic met een inhoud van 28, 36 of 44 liter. In effen kleuren of met een stoere camouflageprint.

Lichtgewicht tassen geschikt voor handbagage

De afmetingen van de tassen zijn afgestemd op de internationale regels voor handbagage zodat hij mee het vliegtuig in mag. Dat scheelt je extra bijbetalen en wachten aan de bagageband. Ondanks zijn geringe afmetingen is het verbazingwekkend hoeveel spullen je erin kwijt kunt terwijl je toch je beide handen vrij hebt. De tas heeft meerder vakken aan de binnenkant en een ritsvak aan de voorzijde. Hij is gemaakt van waterproof polyester wat je spullen goed beschermd tegen water en regen. De compressiebanden aan de zijkant houden alles goed op zijn plaats. Behalve voor reizen zijn de tassen ook prima geschikt voor zakelijke doeleinden. Je kunt de CabinZero als koffer dragen aan de twee handvatten of over je schouder met de schouderbanden.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Cabinzero. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

KloostertafelColumn

€ 1599,00

1269,00

EUR Tafels99.nl InStock new
Tafels99.nl
Spinningbike-FitBikeRaceMagneticHome

€ 665,00

499,00

EUR Betersport.nl InStock new
Betersport.nl
DurexPlayPleasureRing1stuk

€ 11,64

11,08

EUR Vd.nl InStock new
Vd.nl
-33% KeltumHollandsGladverzilverd90-deligebestekcassette

€ 2999,00

1999,00

EUR Woldring.nl InStock new
Woldring.nl