Crumpler outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Crumpler. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Crumpler uitverkoop

Crumpler werd geboren in Australië. Enkele postbezorgers waren niet blij met de tassen die zij gebruikten en ze besloten om zelf betere te ontwerpen en te produceren. Inmiddels is het hoofdkwartier gevestigd in Berlijn in Duitsland maar blijft Crumpler een wereldspeler op het gebied van tassen en rugzakken voor het drukke stadsleven. Echter bij Crumpler zelf houden ze helemaal niet van haastwerk. Soms duurt het wel een jaar voordat een product de weg van ontwerp tot eindproduct heeft afgelegd. Crumpler wil er eerst zelf van overtuigd zijn dat de tassen en rugzakken uiterst functioneel zijn, dat de materialen bestand zijn tegen extreme omstandigheden en dat de tassen daardoor een leven lang mee kunnen gaan.

De juiste tas voor de juiste klus

Natuurlijk is een modern, eigentijds design ook erg belangrijker. Bij Crumpler vinden ze dat de tas een voorwaarde moet scheppen voor een perfecte werkomgeving. Daarom vind je er efficiënte laptop en tablet tassen in allerlei maten en modellen voor naar kantoor en school maar ook voor andere werkplekken. Er zijn tassen, heuptasjes en rugzakken voor specifieke beroepen zoals fotografen. De gewatteerde materialen en zelf in te delen compartimenten zorgen ervoor dat je dure camera's en toebehoren veilig opgeborgen en vervoerd kunnen worden. Voor de reislustigen onder ons zijn er rugzakken, reistassen, schoudertassen en heuptassen voor het comfortabel vervoeren van je bagage. Crumpler herken je aan het grappige logo, het mannetje met het rasta haar.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Crumpler. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

NajelAleppozeeplaurierolie40

€ 10,95

9,34

EUR Vitamins.nl InStock new
Vitamins.nl
-35% VEROMODAtricotjurkVMGLORYVIPEAURA

€ 39,99

25,99

EUR Otto.nl InStock new
Otto.nl
-33% ZigbeeInbouwsmartLEDdimmer0-200WattFaseafsnijding

€ 89,90

59,95

EUR Into-led.com InStock new
Into-led.com
SamsungJet75completeVS20T7536T5Steelstofzuiger

€ 549,00

439,00

EUR Expert.nl InStock new
Expert.nl
-33% SpeelkleedmetHuisjeLioneloAgnes

€ 59,99

39,99

EUR Vanastenbabysuperstore.nl InStock new
Vanastenbabysuperstore.nl
-50% BjornBorgBoxershorts3Pack

€ 39,95

19,95

EUR Degoedkoopsteoutlet.nl InStock new
Degoedkoopsteoutlet.nl