Dunlopillo outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Dunlopillo. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Dunlopillo uitverkoop

Dunlopillo is uitgevonden in 1929 door Eric Murphy. In 1931 heeft Dunlopillo het eerste latex matras in de wereld ontwikkeld. Het van oorsprong Engelse bedrijf verkoopt haar producten wereldwijd. Het bedrijf is groot geworden doordat ze als eerste het latex matras hebben ontwikkeld. Daarnaast heeft het bedrijf ook als eerste Talaly latex ontwikkeld. Het bedrijf is een van de weinige fabrikanten die alle latexkernen zelf produceert, door veel kennis staat het bedrijf garant voor topkwaliteit latex matrassen. Doordat het bedrijf de nano technologie heeft uitgevonden blijft het matras altijd bacterie vrij en is het matras beschermd tegen schimmels wat veel voorkomt bij latex matrassen.

Naast dat het bedrijf hoogwaardige matrassen produceert verkoopt het ook boxsprings en kussens. Het merk heeft een brede lijn aan matrassen. De matrassen zijn veelal uitgevoerd met knoppen in de tijk. Het uiterlijk van de matrassen en de boxsprings zijn klassiek.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Dunlopillo. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-30% iRobotRoomba980

€ 999,00

699,00

EUR Kijoo.nl InStock new
Kijoo.nl
-36% Samsungside-by-side-koelkast1825cmhoog908cmbreed

€ 4199,00

2699,00

EUR Otto.nl InStock new
Otto.nl
AirwheelR3OpvouwbareelektrischefietsWit

€ 890,00

790,00

EUR Epine.nl InStock new
Epine.nl
Hekwerkkastanjehoutenschapenhek092x10m

€ 59,99

49,58

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu