Flexson outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Flexson. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Flexson uitverkoop

Het bedrijf Flexson maakt accessoires voor Sonos apparaten. Hierbij kun je denken aan muurbeugels, standaards, verlengkabels, colour play, play bar, play base, vinyl play en platenspelers. Het hoofdkantoor voor Nederland is gevestigd in Soest en de producten worden via dealers en websites verkocht door heel Nederland en België. Het assortiment is veelzijdig en bevat muurbeugels specifiek afgestemd op alle Sonos audio systemen. Vind je het fijner om je boxen mobiel te hebben dan kun je kiezen voor een van de standaards die ook weer aangepast zijn aan de diverse modellen van Flexson. De standaards zijn net als de muurbeugels te koop in diverse hoogtes en in de kleuren zwart, wit en zilvergrijs.

Hoogwaardige accessoires voor Sonos audiosystemen

Deze standaards kun je gemakkelijk verplaatsen en in de juiste positie zetten voor een optimaal geluid. Datzelfde geldt ook voor de flexibele muurbeugels. Met de diverse kortere en langere verlengkabels overbrug je met gemak de afstand tot het stopcontact of verbindt je apparaten. Ook voor het ophangen van je flatscreen TV en voor het plaatsen van een soundbar of platenspeler heeft Flexson het juiste materiaal. Flexson volgt de ontwikkelingen op de voet, heeft innovatieve ideeën en zet die om in hoogwaardige producten met behulp van de allernieuwste technologische ontwikkelingen. Met de uitgekiende producten van Flexson geniet je nog meer van muziek luisteren en TV kijken op al je Sonos apparatuur.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Flexson. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

VirtuFitRow450Roeitrainer

€ 449,00

399,00

EUR Vd.nl InStock new
Vd.nl
BoomstamtafelAcacia240x100cmmetXpoot

€ 695,00

595,00

EUR Oldinn.nl InStock new
Oldinn.nl
IittalaServiessetTeemaWit8-Delig

€ 125,00

109,00

EUR Cookinglife.nl InStock new
Cookinglife.nl
CobraXLSpeedSetGraphiteHerenRechtshandig

€ 849,00

749,99

EUR Jumbogolfwereld.nl InStock new
Jumbogolfwereld.nl