Handpresso outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Handpresso. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Handpresso uitverkoop

De Fransman Henrik Nielsen is een groot liefhebber van espresso overal en elke moment van de dag. Hij heeft al een bedrijf Nielsen Innovation SARL als hij in 2006, na twee jaar onderzoek, de eerste Handpresso op de markt brengt. Een draagbare espressomachine waarmee je met de hand net zo veel druk, 16 bar, kunt zetten als met espressokoffiemachine. Eenvoud is het toverwoord, samen met handzaam en vrijheid. Want deze espressomachine past gemakkelijk in je bagage en geeft je de mogelijkheid om overal en altijd een lekker kopje espresso te zetten. Inmiddels wordt de Handpresso gedistribueerd en verkocht in meer dan 35 landen.

Overal en altijd een vers kopje espresso

De Handpresso is bijvoorbeeld ideaal voor onderweg. Niet meer zoeken naar een geschikt locatie voor een lekker kopje koffie. Je zet hem gewoon even zelf. Dat geldt zeker voor als je gaat kamperen, tijdens een trektocht, op een boot, op vakantie, tijdens een picknick enzovoort. De Handpresso Wild is klein en compact. Deze werkt zonder elektriciteit en is dus ook milieuvriendelijk. De Handpresso Auto is een speciaal model voor in de auto met diverse accessoires. Deze werkt op capsules en is aan te sluiten op de aansteker. De Handpresso Wild werkt op E.S.E pads die door de meeste grote koffiemerken worden aangeboden. Je kunt ook gewone gemalen koffie gebruiken. Beide modellen hebben een praktische opberg tas.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Handpresso. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire merken

Populaire aanbiedingen

-36% Samsungside-by-side-koelkast1825cmhoog908cmbreed

€ 4199,00

2699,00

EUR Otto.nl InStock new
Otto.nl
CopaMundial

€ 149,99

119,99

EUR Verestsport.com InStock new
Verestsport.com
AirwheelR3OpvouwbareelektrischefietsWit

€ 890,00

790,00

EUR Epine.nl InStock new
Epine.nl