Sasta outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Sasta. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Sasta uitverkoop

Het Finse bedrijf Sasta staat heel dicht bij de natuur. En dat is niet verwonderlijk. Dit prachtige land met zijn uitgestrekte vlakten, meren en bossen dwingt respect af. En dat begrijpen ze bij Sasta maar al te goed. Hier kan het in de winter erg koud worden en goede outdoor kleding is dan essentieel om warm en droog te blijven en je te beschermen tegen de vaak gure weersomstandigheden. Hier wordt bij het ontwerpen van de modellen en het kiezen van de juiste materialen rekening mee gehouden. Bij Sasta vind je kleding voor buitenmensen als jagers, vissers, vogelspotters, wandelaars enzovoort. Sasta werd opgericht door Urpo Saastamoinen in Nurmes welke graag ging jagen in de wildernis van Noord Karelia.

Ideale outdoor kleding voor extreme weersomstandigheden.

Zijn eerste outfit maakte hij van Sarka wol. De andere jagers wilden ook zo'n outfit en Sasta was geboren. In de loop der jaren heft het merk veel innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt wat betreft pasvorm, materialen enzovoort. Bij Sasta vind je een ruim assortiment aan jassen en jacks, broeken met of zonder listen, anoraks, flanellen overhemden, truien, vesten en shirts voor mannen en vrouwen. Speciaal afgestemd op de jacht, de vis sport of andere outdoor activiteiten. Heerlijk isolerend maar tegelijk ademend zodat je warm maar ook droog blijft. Met wind en sneeuwvangers en goed sluitende ritsen met overslagen waardoor de kou, wind en regen geen schijn van kans hebben. Zodat jij ongehinderd buiten kunt zijn in de prachtige natuur.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Sasta. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire merken

Populaire aanbiedingen

KinderbedTipi90X200MetLattenbodem

€ 399,00

349,00

EUR Woonboulevardpoortvliet.nl InStock new
Woonboulevardpoortvliet.nl
-42% PlaatsetLook-a-LikeVespaLXS-19-Delig-Mat-Groen

€ 356,95

205,95

EUR Xolt.nl InStock new
Xolt.nl
-34% BureauOkido-ZWA

€ 249,00

164,95

EUR Huisenthuis.nl InStock new
Huisenthuis.nl