Bialetti outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Bialetti. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Bialetti uitverkoop

Alfonso Bialetti was in 1919 de grondlegger van dit Italiaanse bedrijf dat zich toelegt op het vervaardigen van hoogwaardige producten voor koffie zetten en koken. Bialetti is met zijn tijd mee gegaan zonder zijn originaliteit en kwaliteit te verloochenen. Steeds alert op de allernieuwste ontwikkelingen en tegelijkertijd trouw aan duurzaam ondernemen en sociale verantwoordelijkheid. Natuurlijk met Italiaanse allure waardoor je met Bialetti zowel kwaliteit als stijl in huis haalt. Bialetti is inmiddels een wereldspeler van formaat als het gaat om goede koffiezet zetters, producten voor koken, bakken en braden en elektrische huishoudelijke apparaten. De Italiaanse liefde voor goede koffie en goed eten heeft zich verspreid over vele continenten.

Huishoudelijke apparaten van Italiaanse topkwaliteit

Het perfecte kopje espresso zet je met een van de originele espresso potjes van Bialetti. Gewoon op het fornuis. Deze zijn geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie. Als het water kookt wordt dit onder druk naar boven door de koffie geperst en geeft een subliem aroma. Er zijn diverse uitvoeringen voor een of meerdere personen en in diverse stijlen. Voor het zetten van thee vind je er elektrische waterkokers en theepotten met filter. Voor bakken, braden en koken vind je er top kwaliteit pannen, stoofpotten, koekenpannen in heel veel verschillende modellen, maten en materialen. En elektrische apparaten als citruspersen en wafelmakers. In de zo kenmerkende elegante Italiaanse stijl.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Bialetti. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

robaBoxmatras75x100cm

€ 52,40

41,99

EUR Pinkorblue.nl InStock new
Pinkorblue.nl
-32% ScheppachTS310Zaagtafel-2200W-230V-315X30mm

€ 676,00

459,11

EUR Gereedschapcentrum.nl InStock new
Gereedschapcentrum.nl
-35% SikkensBuitenlakHoogglans1liter

€ 66,99

43,54

EUR Verfonline-xl.nl InStock new
Verfonline-xl.nl
BabseeKateZonneleesbrilBrownTortoise25

€ 40,95

39,95

EUR Marlieenfelice.nl InStock new
Marlieenfelice.nl