Winterjassen dames trends

Winterjassendamestrends

Ieder jaar is het weer hetzelfde dilemma, eigenlijk moet je een nieuwe winterjas maar welk model dan? Als jij je herkent in dit probleem treur dan niet, ik kan je verzekeren dat je niet de enige vrouw bent die dit dilemma heeft. Je gaat bijna denken dat er TE veel keuze is in winterjassen!

Een lekker warme jas

Begrijp mij niet verkeerd elke vrouw wil er ook in de winter leuk en trendy uitzien, maar moet je nu gaan voor een jas tot op de grond, of voor een half lange jas of toch maar een kort tot over je heupen. Een jas tot over je heupen, dat is wel het makkelijkst voor op de fiets. Wacht even dat staat weer niet met alle langen vesten die je in je kast hebt hangen en ja een lange jas is eigenlijk toch ook wel lekker warm. Warm daar is het volgende punt met welk materiaal moet je jas gevoerd zijn zodat je jas je wel lekker warm houdt maar je je ook niet een ongeluk zweet als je even in de metro of tram zit?


Met of zonder capuchon

En dan de capuchon, er is voor beide kanten iets te zeggen. Wel een capuchon; lekker warm aan je hoofd als het echt koud is, maar ja heb je te lang haar zit dit altijd dubbel en in de war in je capuchon waardoor het model niet meer te herkennen is als je de jas tien minuten aan hebt gehad, dus dan maar een koud hoofd?

Trendy én comfortabel

Oké, je bent er uit, het model en de dikte heb je bepaald. Maar even eerlijk wat vind je nou echt van de laatste trends en de kleuren van dit seizoen? De kans is namelijk groot dat je deze jas meer dan een winter aan zal hebben. Zeker als het dit jaar geen koude winter wordt en je hem amper aan hebt. Daarom zou ik iedereen aanraden die een nieuwe winterjas koopt; vergeet naast het comfort ook zeker niet over het uiterlijk na te denken. Wil je de winterjas die je hebt gekocht volgend jaar ook nog aan? Het blijft ieder jaar weer lastig dus als je nu een winterjas via Aldoor met een hoge korting koopt kun je volgend jaar weer een nieuwe trendy jas kopen!

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!