Binbang outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Binbang. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Binbang uitverkoop

Tijdens haar reizen over onze mooi aardbol besefte oprichtster en eigenaresse van Binbang Anja Ceriakova dat er echt iets moest veranderen wat betreft de afvalverwerking en recycling. Terug in Nederland zette ze diverse educatieve programma's op hiervoor en kwam er al snel achter dat juist de praktische kant van afval scheiden de nodige problemen ondervond in huishoudens, scholen en bedrijven. Daarop ontwikkelde ze de Binbang zodat het voor iedereen gemakkelijk is om afval te scheiden dat dan weer hergebruikt kan worden in plaats van het te verbranden. Afval is namelijk niet waardeloos en kan door goed te scheiden een tweede leven krijgen.

Afval scheiden en recyclen

De afvalbakken van Binbang zijn geschikt voor thuis, kantoor en school. Het is namelijk belangrijk dat we altijd en overal snel en gemakkelijk het afval kunnen scheiden meteen bij de bron. Je kunt zelf kiezen of je twee, drie of vier aparte lades wilt waardoor je een inhoud creëert van 58 tot en met 116 liter. En of je ze op of naast elkaar wilt plaatsen. Doordat de lades los te koop zijn kun je zoveel uitbreiden als je wilt. Verder zijn er nog allerlei losse accessoires verkrijgbaar. Natuurlijk worden ook de Binbangs zelf van gerecycled plastic gemaakt. De producten worden in Nederland gefabriceerd.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Binbang. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

FatboyRocknRollSchommelstoel

€ 299,00

274,00

EUR Intenswonen.nl InStock new
Intenswonen.nl
TristarKM-2270KoffiemolenZwart

€ 28,74

23,95

EUR Expert.nl InStock new
Expert.nl