Bart Smit - de nummer 1 in speelgoed

BartSmit-denummer1inspeelgoed

Als ik Bart Smit zeg denkt in Nederland geen enkel kind of ouder aan een Hollandse jongen met deze naam. Iedereen denkt meteen aan het vrolijke geel rode clowntje Bart Smit. Al generaties lang spelen kinderen met speelgoed dat afkomstig is van Bart Smit. De winkel is een begrip in Nederland. De speelgoedwinkel heeft werkelijk alles wat het hart van je kind begeert zowel voor jongens als voor meiden.

Speelgoed voor alle levensfases

Er is speelgoed voor alle levensfases. Er zijn producten van de merken Barbie, Duplo en Playmobil. Er is ook een educatieve afdeling zodat je kind op een spelenderwijs kan leren met boeken en puzzels. Wil je zoon of dochter zich helemaal creatief uitleven dan zijn er ook schilderspullen en kralen om sieraden mee te maken. Bij Bart Smit raken kinderen niet uitgekeken.

Ook als volwassene kan je geluk hier niet op

De winkel heeft tegenwoordig veel meer dan alleen speelgoed, het assortiment beslaat bijvoorbeeld ook elektronica. Van smartwaches tot Ipads en zelfs drones behoren tot het assortiment. Dus ook als ouder kan je je geluk niet op bij Bart Smit. Je moet dus uitkijken dat wanneer je de nieuwste game voor je zoon gaat kopen, je het kind in jezelf kunt bedwingen en niet ineens ook met een drone voor jezelf thuiskomt om lekker mee te spelen op een vrije middag. Deze situatie kan vermeden worden door online te shoppen. Via Aldoor heb je het laatste speelgoed ook nog eens met hoge kortingen te pakken.

Bij Bart Smit vinden ze niets zo erg als een kind teleurstellen en daarom is het mogelijk om producten te reserveren, indien ze nog niet op voorraad zijn of zo populair zijn dat ze tijdelijk zijn uitverkocht. Het is dan jammer dat je niet meteen met je nieuwe aanwinst kunt spelen maar je weet dat ze er bij Bart Smit alles aan doen om de producten zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen.

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!