Kuyichi outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Kuyichi. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Kuyichi uitverkoop

De initiatiefnemer van Kuyichi is een ontwikkelingsorganisatie genaamd Solidaridad. Solidaridad is ook de initiatiefnemer van Max Havelaar koffie en heeft in 1996 de Oké bananen succesvol in de supermarkt geïntroduceerd. Het merk Kuyichi werd in 2001 voor het eerst op de markt gebracht, er was sprake van een moeilijke start op de competitieve kledingmarkt. De naam Kuyichi is afkomstig van de Peruaanse god van de regenboog. Deze god zou alle kleuren van de Taquile indianen hebben ontnomen. De indianen zouden hun kleuren via het weven van kleurrijke dekens weer terug hebben gekregen. Op deze legende is vervolgens weer het logo van Kuyichi gebaseerd.

Kleding van een eerlijke kwaliteit

Het mag duidelijk zijn dat het doel achter het merk Kuyichi eerlijke en duurzame handel is maar, deze eerlijke en duurzame handel moet ook nog eens economisch verantwoord en rendabel zijn. De echte uitdaging ligt erin om dit doel als geheel te realiseren. De collectie van Kuyichi bestaat vooral uit jeans in veel verschillende soorten en maten. Maar het merk is verder uitgebreid door de jaren heen en heeft onder ander ook rokjes in jeansstof, jurkjes gemaakt van katoen, overhemden en leggings in jeansstof in haar collectie opgenomen. Als je kleding van Kuyichi koopt koop je kleding waarvan je weet dat deze op een eerlijke manier is geproduceerd en verhandeld.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Kuyichi. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire merken

Populaire aanbiedingen

-50% LowaRenegadeGTXMid

€ 189,99

94,99

EUR Daka.nl InStock new
Daka.nl
-44% adidasCopaMundial

€ 160,00

89,95

EUR Voetbalshop.nl InStock new
Voetbalshop.nl
AirwheelR3OpvouwbareelektrischefietsWit

€ 890,00

790,00

EUR Epine.nl InStock new
Epine.nl
-71% SchwarzkopfOsisDustItMattifyingPowder10gr

€ 40,95

11,95

EUR Hbcare.nl InStock new
Hbcare.nl