Viata - de online apotheek

Viata-deonlineapotheek

Tegenwoordig is bijna alles online verkrijgbaar en hoef je nergens meer de deur voor uit. Het enige dat nog ontbrak was de mogelijkheid om medicijnen online te bestellen. Het is eigenlijk best apart dat je voor je medicijnen nog altijd de deur uit moest. Wanneer heb je medicijnen nodig? Inderdaad als je ziek thuis in bed ligt, als je moe bent en als jij je misselijk en ellendig voelt. Dit moeten de oprichters van Viata.nl ook hebben gedacht. Daarom hebben ze Viata.nl, de online apotheek, opgericht!

Direct advies

Omdat het belangrijk is dat je vragen kunt stellen over de medicijnen die je nodig hebt biedt Viata de mogelijkheid om vragen te stellen aan apothekersassistenten via een chat gesprek waardoor je altijd goed geïnformeerd bent. 

Snel en compleet

Het is natuurlijk belangrijk dat je niet lang op je medicijnen hoeft te wachten, het liefst zou je er dezelfde dag nog mee beginnen. Ook hier hebben ze bij Viata.nl rekening meegehouden. Indien je je producten voor zeven uur in de avond hebt besteld heb je ze de volgende dag in huis. 

Viata is een apotheek met zeer veel producten en zo gaat zij een stap verder dan de reguliere apotheek. Naast medicijnen zoals producten van A. Vogel, hoestdrankjes en neussprays heeft Viata.nl ook producten tegen een gevoelige huid, oordopjes en voedingssupplementen die je kunt gebruiken om je voeding aan te vullen bij verminderde weerstand of omdat je veel sport en wel iets extra’s kunt gebruiken. Bij Viata.nl kun je het zo gek niet bedenken maar ze hebben echt alles voor je gezondheid. Ze hebben zelfs kleine medische apparaten zoals afkolfapparaten, bloeddrukmeters en weegschalen.

Voor mens en dier

Niet alleen mensen hebben zo nu en dan medicijnen nodig, maar ook dieren kunnen soms behoefte hebben aan medicijnen of een aanvulling van hun vitamines. En wat zou er nou makkelijker zijn als je de medicijnen voor je hond, kat of konijn ook kunt bestellen op de site waar je je eigen medicijnen en vitamines bestelt en dit vervolgens in een keer thuis kunt laten bezorgen? Inderdaad, niets! Daarom kun je alle gezondheidsproducten voor mens en dier bij Viata.nl makkelijk in een keer bestellen. 

Het was nog nooit zo makkelijk om weer gezond te worden! Dus klik snel door en bestel je gezondheidsproducten met korting online.

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!