Lampair outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Lampair. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Lampair uitverkoop

Lampair is een onderdeel van het Italiaanse bedrijf Millefiori dat zich sinds het begin van de jaren 90 toelegt op het verspreiden van heerlijke geuren in huis. In het begin maakte het bedrijf vooral geurkaarsen maar in de loop der jaren ontwikkelde Millefiori diverse systemen om een aangenaam en zuiver klimaat te scheppen in je leefomgeving. Geur is een belangrijk aspect in ons leven. Geuren zijn vaak verbonden aan herinneringen en creëren een bepaalde sfeer en gemoedstoestand. Het vertoeven in een ruimte waar het aangenaam ruikt heeft een positieve invloed op ons welzijn en onze gezondheid. De Lampair producten zijn daarnaast door hun exclusieve design een aanwinst voor je interieur.

Creer een warme, gezellige, aangename sfeer in elke ruimte van je huis met deze betoverende geuren

In de Lampair collectie vind je prachtige, stijlvol vorm gegeven geur verspreiders die werken volgens het katalytische principe. Dit wil zeggen dat je door verwarming de delicate geur van excellente etherische oliën vrij laat komen. Het is een uitgekiend en veilig systeem waarbij je de brander vult met de gekozen olie. Het steentje dat zich aan een lont bevind neemt de olie op. Je steekt het steentje aan en laat het drie minuten branden. Dan blaas je het uit en de heerlijke geur verspreidt zich onmiddellijk. Na ongeveer een half uur is de ruimte gevuld en kun je het dopje op het steentje plaatsen. De Lampair collectie is gemaakt van stijlvol, gekleurd glas, steen of keramiek.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Lampair. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

BowflexSelecttechdumbellset41kg

€ 949,00

799,00

EUR Fitnessdelivery.nl InStock new
Fitnessdelivery.nl
-34% Hekwerkkastanjehoutenschapenhek120x10m

€ 99,99

66,11

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu
-33% Klikoombouwcontainerbergingdubbel155x122x90cm

€ 223,13

148,75

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu
WooodhoekbankBeancognacrechts

€ 1599,00

1499,00

EUR Woononline.nl InStock new
Woononline.nl