Shoppen in de uitverkoop

Shoppenindeuitverkoop

Vroeg in de zomer en vroeg in de winter begint de sale. Alle winkels plakken de ruiten vol met dit mooie woord en de etalagepoppen dragen vanaf dat moment alleen nog maar papieren zakken. Dit is hét signaal: dames kom shoppen! Je kan nu ook echt iets kopen van dat merk waar normaal de kleren eigenlijk veel te duur van zijn.

De euforie is het grootst als er zoveel mogelijk korting is gepakt. En helemaal mooi als je hetzelfde jurkje in een andere winkel nog voor de oorspronkelijke prijs ziet hangen, dan weet je zeker dat je goed geshopt hebt. Als in de eerste uitverkoopronde bepaalde stukken nog niet verkocht zijn, wordt er een nieuwe ronde korting ingezet. In plaats van 30% wordt er nu 50% korting gegeven. Het truitje dat je de vorige keer hebt laten hangen is nu nóg goedkoper! Ook de stapelkortingen worden nu populair. Het tweede paar schoenen kan voor 50 cent mee worden genomen.

Nu is het echter ook oppassen geblazen: wat is de reden dat dit item nog niet verkocht is? Maakt het je dik? Vinden mannen dit niet mooi? Kan het echt niet meer? Of is het veel te klein en past zelfs een kind van 12 er niet in? De sale kent geen verliezers. We zouden wel gek zijn om nog de volle prijs voor iets te betalen, op het moment dat het gedragen kan worden, is de sale gestart. Heb geduld en uw geduld zal beloond worden.

Lizzy

Gevraagd en ongevraagd kantoorentertainer en fashion blogger bij Aldoor | Shopaholic | Trainer en workshop goeroe

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!