Leehur outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Leehur. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Leehur uitverkoop

Leehur is een merk van het Chinese bedrijf Shenzhen Linghu Technology Co. en ontwikkelt en produceert onder andere beschermhoesjes en toebehoren voor draagbare telefoons. Doordat je je telefoon overal mee naar toe neemt en hem in je zak of tas opbergt kan hij beschadigen. Ook een flinke valpartij is niet zo heel goed voor je mobiele telefoon. Leehur maakt daarvoor beschermende hoesjes zowel voor de kast als voor het scherm. Elke Iphone heeft weer een andere vormgeving dus maakt Leehur voor elk type afzonderlijke hoesjes met uitsparingen voor camera's en dergelijke op de juiste plaats van hoogwaardige kunststof materialen in heel veel kleuren.

Beschermhoesjes en accessoires voor Iphones

Naast beschermhoesjes vind je in het assortiment ook selfie sticks voor nog mooiere foto's. Oplaadstations waar je tegelijk meerdere telefoons en Ipads in op kunt laden met 8 USB poorten. Tafel standaarden om je telefoon in te zetten. Bleutooth speakers om via je telefoon van je favoriete muziek te genieten en bevestigingsmaterialen voor hands free bellen in de auto. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten bij Leehur. Een thermometer in de vorm van een horloge om de temperatuur op een veilige en aangename manier op te nemen en Light Control LED nachtlampjes. Handige accessoires van top kwaliteit die het leven van jong en oud aangenamer en gemakkelijker maken.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Leehur. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

WOOODOpbergkastBruutkleurZwart

€ 419,00

360,34

EUR Meubelpartner.nl InStock new
Meubelpartner.nl
TowerLivingFleurTVmeubel220cmWitGrenen

€ 871,95

765,00

EUR Yels.nl InStock new
Yels.nl
Philips55OLED934-Ambilight

€ 2499,00

2199,00

EUR Kamera-express.nl InStock new
Kamera-express.nl
-33% IP20LEDarmatuur120cmexcl1x18WLEDTLBuis

€ 7,40

4,95

EUR Into-led.com InStock new
Into-led.com
Stabiloswingcoolpastel6stinetui

€ 7,21

7,14

EUR Massamarkt.nl InStock new
Massamarkt.nl