Joseph Joseph - praktisch keukendesign

JosephJoseph-praktischkeukendesign

Keukenaccessoires, hoe kunnen die nou sexy zijn? Dat kan bijna niet, dachten wij. Maar sinds we Joseph Joseph kennen hebben we onze mening daarover toch iets bij moeten stellen. De kleurrijke accesoires van dit merk zijn superhandig vormgegeven en mogen opvallen, en dit bleek een gouden combinatie in gezien de miljoenen fans die ze hebben.

Tweelingbroers met lef

De tweelingbroers Anthony en Richard Joseph komen uit een familie van fabrikanten en besloten in 2002 zelf de stoute schoenen aan te trekken door voor zichzelf te beginnen. Ze besloten saai lijkende producten als kommen, snijplanken, kookgerei en broodtrommels helemaal opnieuw uit te gaan vinden. Daarbij zien ze elk object als een stuk design dat er mooi uit moet zien en tegelijkertijd super functioneel moet zijn. De gadgets die ze ontwerpen zijn nu voor veel mensen onmisbare items in hun keuken geworden.

featuredimgjosephjosephkommenblogimage65jpg
featuredimgjosephjosephgreyblogimage66jpg
featuredimgjosephjosephsetblogimage67jpg
featuredimgkleurjosephjosephblogimage68jpg

Hippe snijplanken

Als eerste design uit de koker van dit tweetal kwam de zogenoemde indexsnijplanken. Deze opvallende set snijplanken hebben allemaal verschillende knallende kleuren en zorgen er voor dat je niet per ongeluk rauw vlees en groenten op dezelfde plank snijdt. Tegelijkertijd heb je met deze felle kleuren gelijk een beetje aankleding voor je keukenblad. Deze verbeterde snijplank werd direct enorm populair en zette de toon voor het merk Joseph Joseph. Door het opvallende kleurgebruik zijn de keukengadgets van dit merk gelijk te herkennen.

De producten van Joseph Joseph vallen echt op tussen vergelijkbare producten van andere merken. Dit komt door hun mooie en innovatieve ontwerp en ze pakken je helemaal in met hoe ontzettend handig ze in het gebruik zijn. Het zijn echt producten om van te houden, ook al ben je normaal helemaal geen fan van keukenaccessoires. Bekijk de Joseph Joseph outlet sale om te zien welke leuke items er nu allemaal in de uitverkoop zijn.

Bekijk
outlet
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!