Newline outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Newline. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Newline uitverkoop

Newline is er voor de outdoor liefhebbers, voor die mensen die niet kunnen wachten om buiten lekker te gaan sporten en zich uit te leven. De kleding van Newline laat je genieten van buiten zijn, in alle weersomstandigheden die er te bedenken zijn. De kleding zit comfortabel zodat je het beste uit je sportprestaties kunt halen. Het idee van het merk ontstond terwijl de oprichter op grote hoogte zweefde, tijdens een parachutesprong vond hij het vreemd dat de parachute droog bleef en zijn kleding nat werd. Na de sprong bleef hij hier over nadenken en met het stof van de parachute in zijn hoofd vervaardigde hij de eerste functionele outdoor hardloopbroek. En dit was de geboorte van Newline.

Functionele sportkleding voor outdoor

De kleding van Newline is zeer functioneel en uitermate geschikt om buiten te sporten. De kleding is gemaakt van ademend en temperatuur regulerend materiaal. Als jij je buiten in het zweet werkt wil je er natuurlijk wel leuk bij lopen. Dit begrijpen ze bij Newline maar al te goed en daarom is iedere collectie weer hip en trendy. Er wordt gebruikgemaakt van leuke kleuren en trendy motieven. Er zijn hardloopjacks, leggings voor vrouwen in het kort en in het lang, hardloophemdjes, hardloop shirts en hardloop shorts. De collectie is er in verschillende kleuren en verschillende kleurcombinaties. Je kunt het zelf zo fel of juist ingetogen maken als je wilt.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Newline. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-29% SneakersMichaelKorsBruinDames

€ 193,52

137,76

EUR Miinto.nl InStock new
Miinto.nl
-40% BraxRegularFitzwartEffen

€ 99,95

59,95

EUR Overhemden.com InStock new
Overhemden.com
EssieNagellak79SandTropez135ml

€ 11,99

9,49

EUR Deloox.nl InStock new
Deloox.nl