Chelsea boots - dames schoenen trend alert

Chelseaboots-damesschoenentrendalert

Er is deze herfst een schoenen trend voor dames die we je écht even moeten vertellen, vandaar deze trend alert. Dit zijn namelijk de Chealsea boots. Deze strakke enkellaarsjes hebben elastiek aan de zijkant van de schoen waardoor je ze gemakkelijk uit en aan kunt doen. Ze zijn al meer dan twee eeuwen oud, uitgevonden ten tijde van de Engelse koningin Victoria, en werden oorspronkelijk gebruikt voor paardrijden. De naam hebben ze te danken aan de bekende wijk Chelsea in london, en bekende Engelse artiesten als de Beatles hebben deze schoenen enorm populair gemaakt. En deze herfst zijn ze helemaal terug in het straatbeeld!

featuredimgchelseablogimage43jpg
featuredimgchelseabootszwartblogimage46jpg
featuredimgchelseaenkellaarsblogimage46jpg
featuredimgbootschelseablogimage45jpg

Er zijn meerdere winkels die de Chelsea boots nu in de schappen hebben liggen, en een van de meest populaire daarvan is de webshop van Omoda. Daar hebben ze deze laarsjes van merken als Replay en Gabor. Je kunt ze dragen onder een klassieke look, ga voor stoer met laarsjes met een grovere zool of combineer de Chelsea Boots met een skinny jeans en leren jasje voor een leuke edgy look. Neem dus eens een kijkje in de outlet van Omoda of een van onze andere leuke webwinkels.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!