Quechua outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Quechua. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Quechua uitverkoop

Quechua is een merk dat gespecialiseerd is in outdoor producten. Het bedrijf is ontstaan in het Franse Sallanches. Sallanches is niet ver van de Mont Blanc en deze omgeving biedt dan ook de beste inspiratie voor het team. Quechua is begonnen in 1997 met zes medewerkers, al snel groeit het bedrijf uit naar 15 medewerkers en wordt de locatie in Sallanches te klein en verhuisd het hele team in 1999 naar Domancy. Ook Domancy ligt in de buurt van de Mont Blanc en zo kunnen producten nog steeds in de buurt worden uitgeprobeerd. Het bedrijf blijft doorgroeien en in 2002 vijf jaar na de oprichting is het bedrijf al niet meer weg te denken uit de bergsportindustrie.

Geen berg te hoog

Quechua heeft alle producten die je nodig hebt om bergen te beklimmen of je nu in de zomer of in de winter wil klimmen het is allemaal mogelijk met de producten van Quechua. Alle producten van Quechua zijn van een hoge kwaliteit en worden getest in de bergen. Er is kleding zoals jassen, truien, T-shirts, broeken en schoenen voor trekking. Maar ook zijn er tenten, slaapzakken en koelboxen te krijgen voor de meerdaagse trekking ondernemingen. Indien je ervoor kiest om van de sneeuw te genieten zijn er onder andere langlauflatten en stokken, mutsen, handschoenen, schoenen en ook sneeuwrackets voor een winterse wandelingen.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Quechua. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

BoomstamtafelAcacia240x100cmmetXpoot

€ 695,00

595,00

EUR Oldinn.nl InStock new
Oldinn.nl
VirtuFitKrachtstationHomegymKH1

€ 599,00

549,00

EUR Fitwinkel.be InStock new
Fitwinkel.be
CandyTRIO95011X

€ 1499,00

1398,00

EUR Witgoedhuis.nl InStock new
Witgoedhuis.nl
IittalaServiessetTeemaWit8-Delig

€ 125,00

109,00

EUR Cookinglife.nl InStock new
Cookinglife.nl