Shabbies Amsterdam - schoenen uit eigen land

ShabbiesAmsterdam-schoenenuiteigenland

Als jij een schoenenliefhebber bent dan heb je waarschijnlijk al een paar van deze schoenen in je kast staan. Shabbies Amsterdam is een hip merk afkomstig uit onze hoofdstad. Dit merk heeft de schoenenmarkt in slechts enkele seizoenen veroverd en is hier om te blijven. Fashionita’s waren razend enthousiast over dit merk en iedereen die zichzelf een fashionita vindt had dan ook snel een paar van deze schoenen aangeschaft. Het merk bleek echter geen rage te zijn en is nog steeds zeer populair. 

Blijft zichzelf overtreffen

Iedere collectie weer overtreft Shabbies Amsterdam zichzelf en groeit het merk weer verder uit naar een hogere status. De schoenen zijn modieus, hip en vernieuwend en lopen tegelijkertijd ook nog eens comfortabel. Welk model je ook aanschaft van Shabbies Amsterdam je weet dat je kwaliteit koopt. 

Het merk gaat verder dan alleen schoenen. Je schoenen moeten natuurlijk altijd matchen met je riem en je tas dus waarom niet zelf ook deze accessoires produceren dan weet je zeker dat je er modieus en in stijl bijloopt. Koop nu dus ook je accessoires van Shabbies Amsterdam en je loopt er comfortabel en modieus bij. 

Gemaakt van kwaliteitsleer

De schoenen hebben een mooie kwaliteit en zijn van leer dat van een hoge kwaliteit gemaakt is.. Voor ieder seizoen zijn er geschikte modellen er zijn laarzen voor in de winter, enkellaarsjes die je in de winter en lente kunt dragen, sandalen voor de warme zomerdag en pumps, wanneer kunnen die nou niet. De modellen komen in verschillende kleuren de sandalen zijn er in zomers roze, de enkellaarsjes in mooi bruin en cognac en de winterlaarzen in het zwart. De kleuren zijn aangepast op het seizoen en de kleding die je in deze tijd van het jaar draagt. 

Na dit allemaal gelezen te hebben zal het je niet verbazen dat Shabbies Amsterdam is opgericht door Fred de la Bretoniere de succesvolle designer die al meerdere kwaliteitslabels op zijn naam heeft staan. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!