Ragstar outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Ragstar. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Ragstar uitverkoop

Ragstar is een merk dat gevestigd is in Tilburg in Nederland. Het merk is een lifestyle brand en heeft dus niet één product te verkopen maar verkoopt het hele plaatje en de hele stijl. Ragstar is voor jonge mensen en dan niet alleen jong in leeftijd maar vooral jong van hart. Ragstar is een exclusief merk dat alleen in geselecteerde winkels wordt verkocht en online natuurlijk. Om ervoor te kiezen om alleen in een geselecteerd aantal winkels verkocht te worden blijft Ragstar uniek en blijft het merk het exclusieve merk dat het altijd is geweest en vandaag de dag nog steeds is.

Een lifestyle

Bij Ragstar hebben ze schoenen en horloges. De schoenen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit leer en hebben een klassieke uitstraling. Daarnaast is er nog de schoenen collectie Wine. Wine is een internationaal bekend artiest genaamd Geoffrey Wijn. Hij had al langer het idee en de wens om schoenen te ontwerpen met de skylines van steden erop en door de samenwerking met Ragstar is deze wens uitgekomen. De collectie bestaat uit schoenen voor heren en voor dames en de schoenen zijn er in lage en hoge modellen sneakers. De basis kleur van de schoen is wit en de skyline heeft vrolijke heldere kleuren.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Ragstar. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-33% Klikoombouwcontainerbergingdubbel155x122x90cm

€ 223,13

148,75

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu
Taylor414ce

€ 2499,00

1999,00

EUR Maxguitarstore.com InStock new
Maxguitarstore.com
DJISparkwitFlyMoreComboOUTLET

€ 499,00

489,00

EUR Kamera-express.nl InStock new
Kamera-express.nl
-30% iRobotRoomba980

€ 999,00

699,00

EUR Kijoo.nl InStock new
Kijoo.nl