Matrabike - fietsen met service

Matrabike-fietsenmetservice

Het is makkelijk te zien wat in Nederland het favoriete vervoersmiddel is, de fiets! Alleen in Nederland zie je kinderen van zes jaar rondtoeren op hun fiets en zie je vaders het hun kroest vol enthousiasme leren op een jonge leeftijd. In Nederland ben je verloren zonder fiets het is zo gemakkelijk je kunt overal komen en het gaat vaak sneller dan het openbaar vervoer. Het is dan natuurlijk wel van belang om een goede fiets te hebben, een die bij je past. Woon je midden in een stad en fiets je alleen kleine stukken door de stad? dan is een basic fiets perfect. Ben jij van plan hele tours te maken? dan wil je misschien een luxere fiets met versnellingen en misschien wel een elektrische aandrijving. 

Veel fietsen voor een aantrekkelijke prijs

Er zijn veel fietsen met verschillende opties en in verschillend prijsklasse te krijgen in Nederland. Bij Matrabike vind je al deze verschillende fietsen onder één dak in de webwinkel of in een van de winkels die het bedrijf heeft. Er zijn fietsen in verschillende prijscategorieën zodat er voor iedereen een geschikte fiets te vinden is. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een herenfiets, een damesfiets, een kinderfiets, een elektrische fiets, een fiets van het merk stokvis of een tandemfiets. Je hebt het allemaal bij Matrabike voor een aantrekkelijke prijs. 

Volledige service

Bij Matrabike gaan ze niet alleen voor scherpe prijzen maar bieden ze ook een goede service. De fietsen worden gratis thuisbezorgd ook op een zaterdag, je kunt je fiets gemakkelijk laten repareren en op de website zien wanneer je fiets klaar is, het is mogelijk om een verzekering voor je fiets af te sluiten, weet jij niet precies welke maat frame je nodig hebt? Geen probleem dit bereken je gemakkelijk via een tool op de website. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met een van de medewerkers van de klantenservice. Wil je de fiets liever met eigen ogen zien dan kun je hem altijd nog even bekijken in een van de winkels.

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!