Saddler outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Saddler. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Saddler uitverkoop

Saddler is een bedrijf dat mode accessoires ontwerpt en ontwikkelt sinds 1986. Het bedrijf is afkomstig uit Scandinavië. Het bedrijf vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat zij duurzame producten produceren, dit vonden zij al in 1986 en dit is vandaag de dag nog steeds een van hun basis missies. Deze duurzaamheid geldt voor de ontwerpen maar ook voor het milieu en de arbeidsomstandigheden voor werknemers. Het merk komt ieder seizoen weer op de markt met vernieuwde mode accessoires van leer. Tegelijkertijd proberen zij de verwerking van leer te verbeteren, ontwikkelen en transparanter te maken. Het liefst net zo transparant als hun eigen bedrijf.

Mooie leren accessoires

Naast dat Saddler goed voor het milieu en haar werknemers wil zorgen is het belangrijk om producten van een ultiem hoge kwaliteit te maken. En dit proberen zij bij Saddler niet alleen, maar het is een belofte aan de klant dat de producten van een zeer hoge kwaliteit zijn. De collectie van Saddler bestaat uit riemen, tassen, hoesjes voor je telefoon en tablet, armbanden, portemonnees, pasjeshouder en toilettasjes. Alle producten zijn gemaakt van leer en zien er zeer stijlvol uit. De riemen bijvoorbeeld zijn er weer in veel verschillende soorten en maten zoals een riem voor in je broek of een riem voor om je jas. De tassen zijn er van schoudertassen tot clutches en alles er tussenin.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Saddler. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

HartmanYasmanitafel240x100teakxerix

€ 1399,00

1349,00

EUR Coppenswarenhuis.nl InStock new
Coppenswarenhuis.nl
LifestyleRomedienblad70x70cm

€ 65,00

49,00

EUR Tuinmeubelshop.nl InStock new
Tuinmeubelshop.nl
KinderbedTipi90X200MetLattenbodem

€ 399,00

349,00

EUR Woonboulevardpoortvliet.nl InStock new
Woonboulevardpoortvliet.nl
Hekwerkkastanjehoutenschapenhek092x10m

€ 59,99

49,58

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu