Raumgestalt - design zonder poespas

Raumgestalt-designzonderpoespas

Ken je die dagen ook dat je helemaal gehaast thuis komt en al de hele dag het idee hebt dat je achter de feiten aanloopt en voor niets genoeg tijd hebt? Eerlijk is eerlijk iedereen kent deze dagen. Het is dan heerlijk om ’s avonds in een rustig en opgeruimd huis thuis te komen en eindelijk weer te kunnen ontspannen. Raumgestalt begrijpt helemaal waar jij naar op zoek bent. 

Bij Raumgestalt willen ze juist het tegenovergestelde van de haastige, drukke en luide omgeving bereiken. Ze proberen rust en orde te brengen in je huis door neutrale en unieke producten te ontwerpen die zowel handig als stijlvol zijn. Door je huis rustig in te richten kun je zelf ook tot rust komen.

Zonder poespas vormgegeven

Dat een rustig en overzichtelijk huis geen saai of leeg huis hoeft te betekenen bewijst Raumgestalt. De producten zijn vernieuwend, vrolijk en uniek. Zo hebben ze bijvoorbeeld stijlvolle bloembakken en mooie glazen vazen. Wat opvalt aan de ontwerpen is dat ze strak zijn zonder veel poespas. Mooie heldere vazen in een unieke vorm. Ook de lampen van het merk zijn minimalistisch vormgegeven. Je ziet veel peertjes aan een koord die je dan vast kunt klikken in een houten standaard. Ook het model cloud lamp is zeer uniek, de lamp ziet er echt uit als wolken de peertjes zijn verwerkt in doeken het lijkt net of je drie wolken boven je tafel hebt hangen. Dit ontwerp is speels, vernieuwend en zonder poespas vormgegeven. 

featuredimgraumgestalttafelblogimage130jpg
featuredimgraumgestaltopstellingblogimage129jpg
featuredimgraumgestalthoutblogimage128jpg
featuredimgraumgestaltblogimage127jpg

Rustgevende en unieke accessoires

Ook is er een collectie van accessoires zo zijn er bakjes in de vorm van een witte steen die een houten tafel meteen aankleden en de tafel nog een natuurlijkere uitstraling geven ook. Daarbij komt nog dat de bakjes als opberg bakjes dienen en je er kleine prulletjes en pennen die altijd ergens rondslingeren in kwijt kunt. Een leuk verfblik vol met nieuwe recepten behoort ook tot de collectie, zo kun je bepalen wat je vanavond gaat eten met een greep uit het blik. Er is te veel om op te noemen maar, met al deze speelse producten die minimalistisch zijn vormgegeven kun je een rustig en ordelijk huis creëren dat super leuk aangekleed is.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!