Tidlo outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Tidlo. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Tidlo uitverkoop

Na meer dan 25 jaar ervaring in de inkoop en distributie van hoogwaardig en veilig speelgoed werd het tijd voor een eigen lijn. In 2011 lanceerde John Crane daarom de houten speelgoed lijn Tidlo Timeless Toys. Het bedrijf is gevestigd in Northampton in het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels is deze speelgoed lijn enorm populair in heel veel verschillende landen over de hele wereld. Tidlo is steeds op zoek naar de beste natuurlijke en veilige materialen voor zijn houten speelgoed waar kinderen veel van kunnen leren en vooral veel speelplezier mee zullen beleven. In het assortiment vind je speelgoed voor de leeftijdscategorieën van 0-18 maanden, 18-36 maanden en voor 3 jaar en ouder.

Prachtig, kleurrijk en veilig houten speelgoed

In het veelzijdige en uitgebreide assortiment vind je onder andere loopwagentjes met een activity centrum of blokken, dierfiguren om mee te lopen, muziekinstrumentjes, serviesjes, kook sets, houten etenswaren, vrachtwagens, loaders, walsvoertuigen, graafmachines, puzzels, poppenhuis meubeltjes en figuren, poppenwagens en bedjes enzovoort. Bouwblokken en torens, constructiemateriaal, hamer bankjes. Kinderstoeltjes om zelf op te zitten en trapstoeltjes met een opbergvak. De hoogwaardige houten materialen zijn met kindvriendelijke verfsoorten beschilderd in allerlei prachtige heldere kleuren. Dit houten speelgoed is leerzaam. Het ontwikkelt de fijne motoriek en de creativiteit en helpt je kindje om spelenderwijs te groeien en te ontdekken. Voor urenlang speelplezier, alleen of met andere kinderen.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Tidlo. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

DELONGHIPacEX130

€ 1099,00

899,00

EUR Kijoo.nl InStock new
Kijoo.nl
SonyKD-65AG865inchOLEDTV

€ 2700,00

2099,00

EUR Expert.nl InStock new
Expert.nl
KareTafellampTukan

€ 69,90

62,91

EUR Rebelhouse.nl InStock new
Rebelhouse.nl
-29% BoomstamtafelAcacia240x100cmmetXpoot

€ 840,95

595,00

EUR Oldinn.nl InStock new
Oldinn.nl
Aleppozeeplaurierolie40

€ 10,95

8,89

EUR Gezondmarkt.nl InStock new
Gezondmarkt.nl