Vndck outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Vndck. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Vndck uitverkoop

Vandyck is een Nederlands merk en is opgericht in 1923 door Cornelis van Dijk en het is sinds haar oprichting een echt familiebedrijf gebleven vandaag de dag staat de derde en de vierde generatie van de familie Van Dijk erin. Het bedrijf verkoopt bedmode, badgoed, dekbedden en kussens. De producten van Vandyck zijn wereldwijd te verkrijgen en het merk is toonaangevend in haar markt. Het team achter Vandyck laat zich inspireren door de modewereld en dan de high fashion kant. De nieuwste trends op de catwalk worden vertaald naar de badmode en bedmode. VDNK is het tweede merk van Van Dijk. In plaats van de inspiratie van de catwalk te halen wordt de inspiratie van de straat gehaald.

Industriële bed- en badmode

De modellen van VDNK hebben een industrieel uiterlijk en een rauwe look. De dekbedovertrekken en kussenslopen van VDNK hebben een vintage look. De dekbedovertreksets zijn vaak uitgevoerd in het wit met een grijs en zwarte opdruk van bijvoorbeeld een stad of een bos. Daarnaast zijn er overtreksets met lichte kleuren zoals pastel of lichtblauw. De foto’s die zijn afgebeeld zijn van bijvoorbeeld hoogspanningsmasten of bruggen, hierdoor blijft de overtrek een industrieel uiterlijk hebben. Er zijn ook voorbeelden van sets in het zwart en wit met een kleuraccent zoals de Tower Bridge in Londen in grijstinten en een rode klassieke bus in kleur ervoor.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Vndck. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-36% Samsungside-by-side-koelkast1825cmhoog908cmbreed

€ 4199,00

2699,00

EUR Otto.nl InStock new
Otto.nl
-30% iRobotRoomba980

€ 999,00

699,00

EUR Kijoo.nl InStock new
Kijoo.nl
-36% MediduPremiumLichtgewichtRollatorOpvouwbaar

€ 109,95

69,95

EUR Vd.nl InStock new
Vd.nl
KastBruut2deursgrenenzwart

€ 429,00

419,00

EUR Woononline.nl InStock new
Woononline.nl