Munnichs - de grote schoenenwinkel van het zuiden

Munnichs-degroteschoenenwinkelvanhetzuiden

Munnichs shoes is de grootste schoenenwinkel in het zuiden van ons land de winkel is gevestigd in Stramproy in Limburg. Wat ooit begon als een kleine schoenenwinkel is uitgegroeid tot een begrip in de omgeving en ver daarbuiten. Inmiddels zijn er meerdere filialen en kun je de schoenen ook online bestellen zo vanachter je computer of tablet. 

De meest complete schoenenwinkel van Nederland

Waarom juist Munnichs Shoes binnen vijftig jaar heeft kunnen uitgroeien tot een begrip in de schoenenwereld is niet zo verwonderlijk. Munnichs shoes is namelijk de meest complete schoenenwinkel van het hele land. Je kunt er schoenen kopen voor het hele gezin. Nu hoor ik je denken dat kan ergens anders ook. Dat is waar maar, bij Munnichs shoes zijn er ontelbaar veel merken te verkrijgen voor zowel heren, dames als kinderen. 

Te veel merken om op te noemen

Het aantal merken dat verkocht wordt is te groot om op te noemen maar om je een idee te geven er zijn schoenen van Floris van Bommel, Clarks, Panama Jack, Geox, Tosca Blu, Ara, Australian en Braend. Als jij een echte schoenenliefhebber bent kun je uit deze collectie merken al opmaken dat je echt iedere soort schoen kunt krijgen die jij je maar kunt wensen bij Munnichs shoes. Of je nu op zoek bent naar stevige stappers om lekker mee de natuur in te trekken, mooie herenschoenen of een paar pumps voor een leuk feestje of luchtige schoenen voor een dagje stad in de zomer bij Munnichs shoes vind je het allemaal.

Schoenen voor iedere voet

Niemand heeft dezelfde voeten en iedereen heeft andere voorkeuren wat iemand lekker vindt lopen. Ook dit is bij Munnichs shoes geen probleem dit is een van de reden waarom ze zoveel merken in het assortiment hebben zo kunnen ze zoveel mogelijk consumenten bedienen. Wat alle merken gemeen hebben bij Munnichs schoes is dat zij allemaal van een hoge kwaliteit zijn. Munnichs Shoes verkoopt namelijk niet zomaar ieder merk maar alleen de merken die door de eigen kwaliteitscontrole van Munnichs shoes komen. Je hoeft je bij het winkelen bij Munnichs Shoes dus alleen nog maar te richten op welke schoenen jij leuk vindt en welke goed aan je voeten passen. 

Naast hoge kwaliteit schoenen hechten ze bij Munnichs shoes ook veel waarde aan service. Of je nu schoenen in de winkel koopt of via de webshop je kunt altijd rekenen op een goede service zowel advies voordat je een paar schoenen aanschaft als achteraf indien je na je aankoop nog vragen mocht hebben over het gekochte product of deze eventueel wilt ruilen. 

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!