Yurtbay outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Yurtbay. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Yurtbay uitverkoop

Zeki Yurtbay was een halve eeuw geleden de oprichter van Yurtbay Seramik dat begon als steen en dakpannen fabriek in Zonguldak in Turkije. In 1995 werd de Yurtbay Ceramics fabriek in Eskisehir geopend. Inmiddels worden de prachtige producten van Yurtbay internationaal in meer dan 50 landen verkocht. Het assortiment is enorm gegroeid en uitgebreid door de jaren heen en omvat graniet soorten, vloer tegels, wand tegels, interlaced digital tegels, klein formaat tegels en veel andere steenproducten. Yurtbay streeft ernaar hoogwaardige producten voor wand en vloerbekleding van top kwaliteit te ontwikkelen die een natuurlijke uitstraling hebben en daarnaast kunstzinnig vorm gegeven zijn.

Prachtige, natuurlijke stenen vloer- en wandtegels

In principe houdt je de vloer en wandbekleding meestal rustig. Bij Yurtbay kun je daar alle kanten mee op. Of je nu kiest voor modern, kunstzinnig, klassiek of naturel. Voor elke stijl en sfeer, rustig en ingetogen of juist bijzonder en apart, vind je hier de juiste producten. Of je nu graag grote, forse tegels wilt, juist hele kleine of iets daar tussenin. In rechte, langwerpige of hoekige vormen. Het aantal series waaruit je kunt kiezen is ongelooflijk groot. Dus neem even de tijd want eenmaal aangebracht op wand of vloer blijft het meestal een poosje zitten. Invloeden van over de hele wereld zijn terug te vinden in de veelzijdige collecties van Yurtbay.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Yurtbay. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

TowerLivingFleurTVmeubel220cmWitGrenen

€ 837,95

735,00

EUR Yels.nl InStock new
Yels.nl
-50% WooodBruut2-DrsKastGrenenGeborsteldDiepZwartFsc

€ 838,00

419,00

EUR Homestylingshop.nl InStock new
Homestylingshop.nl
PinkGellacProLEDdrooglamp

€ 79,00

59,00

EUR Pinkgellac.nl InStock new
Pinkgellac.nl
-30% REEFFanningLowRF0A3KIHBlackHerenslippers

€ 54,99

38,50

EUR Vanarendonk.nl InStock new
Vanarendonk.nl