Aerobed outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Aerobed. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Aerobed uitverkoop

Aerobed is onderdeel van Bax totaalrecreatie B.V. en is gevestigd in Bergeijk. Hier kunt u ook de showroom bezoeken. Aerobed is een opblaasbaar matras voor een of twee personen. Als je gaat kamperen is het erg belangrijk om een goede, stabiele slaapmatras te hebben. Zo voorkom je rugproblemen en ben je verzekerd van een goede nachtrust. Zeker als je op een onregelmatige ondergrond ligt met veel hobbels en kuilen. Ook beschermt een goede slaapmatras tegen scherpe voorwerpen. Daarnaast is het fijn als je de matras gemakkelijk op kunt pompen en weer leeg kunt laten. Het is tenslotte vakantie. Belangrijk is ook dat je niet van het luchtbed afrolt, of als je met twee personen bent naar elkaar toe rolt.

Ook op vakantie heerlijk slapen

Aerobed matrassen zijn er in verschillende afmetingen, diktes en belastbaarheid. Het slaapoppervalk is gestroomlijnd en fluweelzacht. Dit voorkomt dat je eraf of naar elkaar toe rolt. Ook heeft de slaapmatras een geïntegreerd kussen. De meegeleverde elektrische pomp van 230V zorgt voor het moeiteloos en snel oppompen van het bed. Ook het leeg laten is een fluitje van een cent. Een handige opbergzak die bij elk model meegeleverd wordt maakt dat je de matras gemakkelijk kunt vervoeren. Aerobedden zijn gemaakt van top kwaliteit materialen en gaan daardoor lang mee. Ze zijn te koop bij veel outdoorwinkels en online. Bij Aldoor vind je de Aerobed met hoge korting in de sale.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Aerobed. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

OutdoorLifeZandbakBank

€ 79,95

66,35

EUR Fonq.nl InStock new
Fonq.nl
BuschbeckLasPalmas

€ 219,00

218,95

EUR Barbequeshop.nl InStock new
Barbequeshop.nl
-44% PiccoloNescafDolceGusto

€ 69,95

39,00

EUR Wehkamp.nl InStock new
Wehkamp.nl
-34% BuitenlampSohoZwart

€ 119,00

79,00

EUR Nostalux.nl InStock new
Nostalux.nl
Ligbed1-zitsValentinePure4SeasonsOutdoor

€ 1299,00

1109,00

EUR Fonteyn.nl InStock new
Fonteyn.nl
ElhoPureRaindropRegenton70Liter

€ 249,00

229,00

EUR Fonq.nl InStock new
Fonq.nl