Shoeby - persoonlijke fashion

Shoeby-persoonlijkefashion

Shoeby is in ruim 31 jaar tijd uitgegroeid tot een van de bekendere online en offline fashionminded winkels van Nederland en Belgie. De trendy kledingwinkels bieden voor kinderen ook wel het kinderconcept Jilly & Mitch. Dit staat voor stoere mode voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. De gevoelsleeftijd bij Shoeby is van 20 tot circa 45 jaar. De winkels hebben een trendy, betaalbare en eigentijdse combinatie van stijlen, trends en materialen zowel voor dames als voor heren en kinderen. De sfeer en de uitstraling van de winkels zijn uitnodigend.

Één op één contact

Wekelijks worden alle winkels helemaal vernieuwd met nieuwe, trendy en stoere kleding. De winkels staan voor goede prijs- en kwaliteitsverhouding in het laag- en middensegment. Het concept van Shoeby staat voor kwaliteit, service en laagdrempeligheid. Het één op één contact tussen de klant en de verkoper is heel belangrijk voor de de mensen van Shoeby. U kunt er voor kiezen om een persoonlijke Shoeby Savers Card te nemen, dit is kosteloos. U ontvangt dan aanbiedingen via de mail en u kunt sparen voor extra kortingen. Daarnaast krijgt u met de Shoeby Savers Card ook extra koopavonden en wordt u als eerste op de hoogte gebracht van de laatste trends en de nieuwste collecties.

Online en Inspiratie

Shoeby heeft niet alleen 200 fysieke winkels in de winkelstraten maar richt zich steeds meer op het online aanbieden van haar collectie. Je kunt je online gekochte kleren laten opsturen of ze online bestellen en dan in de dichtstbijzijnde winkel ophalen. Ben je toch niet tevreden over je aankoop? dan kun je deze binnen 14 dagen kosteloos terugsturen. Ook heeft de webshop van Shoeby een blog, als je zin hebt om over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de mode te lezen. Er wordt op de website van Shoeby een online magazine uitgegeven met verhalen over celebrities en hun kleding. Dus kom bij Shoeby shoppen, kleed je net zoals de sterren en sla je slag bij Shoeby! 

Bob

Liep stage bij Aldoor | studeert small business en retail management op de Avans hogeschool in Den Bosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!