Intertoys - de speelgoed winkel

Intertoys-despeelgoedwinkel

Intertoys is een van Nederlands bekendste speelgoedwinkels. Wie herkent het vrolijke olifantje met de pet niet? En dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen. Iedere dag worden kinderen enthousiast als ze het pakpapier van de winkel zien, want wat er in die doos zit moet wel heel mooi zijn. 

Top speelgoed merken

Al jaren lang heeft Intertoys een breed assortiment aan speelgoed van onder andere bekende merken als Playmobil, DUPLO, LEGO, Jumbo, Hot Wheels, Nerf en Barbie. Ja, ik hoor je denken; met LEGOPlaymobil en Duplo heb ik vroeger ook nog gespeeld. En dit kan kloppen. Waarom zouden de kinderen van nu niet nog steeds spelen met het speelgoed van deze merken? Intertoys verkoopt het nog steeds. Maar daarnaast heeft Intertoys ook nieuwe producten en merken zoals games voor vele verschillende spelcomputers en Dvd’s voor jong en oud.

Zoek je zowel een cadeau voor een kind als voor een volwassen persoon? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Intertoys. Sinds 2007 heeft Intertoys ook een uitgebreide collectie Gifts en Bijoux. Het enige risico dat je loopt als je de webshop van Intertoys bezoekt, of naar een winkel gaat, is dat je met een leuk spel voor jezelf naar buiten loopt.

Ook spellen voor volwassenen 

Naast kinderspeelgoed heeft Intertoys ook een ruim assortiment aan spellen voor volwassenen zoals het spel 30 seconds. Waarom zou je nog ergens anders een cadeau halen voor je neefje, de dochter van de vriendin of je eigen kind als je weet dat je vroeger zelf dol was op het speelgoed van Intertoys? De kwaliteit van het speelgoed is goed en je hebt een ruime keuze zodat er altijd iets leuks te vinden is dat ze graag willen hebben.

Intertoys blijft niet alleen met de tijd meegaan door haar assortiment te vernieuwen maar zij heeft tegenwoordig ook een webshop waar al haar speelgoed online te bestellen is zodat het bij je thuis wordt bezorgd. En de bezorging is ook nog op een dag naar keuze. Bestel snel via de Intertoys outlet zodat je geen kortingen misloopt.

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!