Albababy outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Albababy. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Albababy uitverkoop

Albababy is een Deens kinderkleding merk voor kinderen van 0-9 jaar. Het is opgericht door Majken B. Banke, een architecte. Zij begon met het ontwerpen en maken van kruippakjes en later jurkjes voor haar dochter. De kleding kenmerkt zich door retro invloeden omdat Majken zich liet inspireren door de kleding uit haar eigen jeugd. Ook begon ze de kleding te verkopen op kleine schaal. Na de geboorte van haar tweeling, twee dochters, deed ze het even rustig aan. Maar de vraag naar haar kinderkleding bleef groeien. In 2010 werd daarom Albababy opgericht en inmiddels wordt de kleding in winkels en webwinkels over de hele wereld verkocht. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit.

Eigentijdse kinderkleding met een retro twist

Het assortiment bestaat uit comfortabele baby kleding, zoals kruippakjes, broekjes en body's. Voor de peuters en kleuters zijn er makkelijke broeken, shirts, hoody's en jasjes. Allemaal zo gemaakt dat de kinderen veel bewegingsvrijheid hebben en naar hartenlust kunnen kruipen, klimmen en ravotten. Jurkjes van soepele stoffen met bijpassende leggings. De stoffen zijn van natuurlijke en sterke materialen, de prints zijn vrolijk en kleurrijk. Geïnspireerd op de jaren 70 en 80 maar met een heel eigentijdse uitstraling. Er wordt veel gebruik gemaakt van katoen en het bedrijf ziet erop toe dat het fabricageproces zo schoon mogelijk verloopt. Albababy is dan ook in het bezit van het Eko-tex keurmerk. Dus ben je op zoek naar vrolijke, stoere, comfortabele kinderkleding van natuurlijke materialen dan ben je bij Albababy aan het goed adres.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Albababy. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

KastBruut2deursgrenenzwart

€ 429,00

419,00

EUR Woononline.nl InStock new
Woononline.nl
-50% REEFFanningLowRF0A3KIHBlackHerenslippers

€ 54,99

27,50

EUR Vanarendonk.nl InStock new
Vanarendonk.nl
-30% iRobotRoomba980

€ 999,00

699,00

EUR Kijoo.nl InStock new
Kijoo.nl
CopaMundial

€ 149,99

119,99

EUR Verestsport.com InStock new
Verestsport.com