Deus ex Machina - van unieke motoren tot kleding

DeusexMachina-vanuniekemotorentotkleding

Deus ex Machina is Latijns voor ‘god uit een machine’ deze uitspraak doelt op iets onverwachts. De naam van het merk Deus ex Machina past precies bij haar collectie. Het wordt vaker over merken gezegd maar toch ga ik het nog een keer herhalen. Deus ex Machina gaat verder dan een merk, het is een ware lifestyle.

Meer dan een merk een lifestyle

Waarom dit merk meer dan een merk is? Het is niet makkelijk te beantwoorden wat Deus ex Machina produceert of verkoopt. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en verkoopt fietsen, motoren, surfboarden. Ja, het blijft een Australisch bedrijf, maar het bedrijf ontwerpt ook snowboards en ski’s voor in de sneeuw, het bedrijf exploiteert haar eigen cafés over de hele wereld en vergeet het eigen record label van Deus niet. Deus ex Machina is dus werkelijk een lifestyle merk. Om de vibe helemaal af te maken is er ook een lijn met kleding en accessoires.

featuredimgdeusmotorwinkelblogimage118jpg
featuredimgdeusmotortekstblogimage117jpg
featuredimgdeusexmachinashirtblogimage116jpg
featuredimgdeusexmachinamotorwinkelblogimage115jpg

Het merk gaat verder dan veel andere merken. Zo organiseert het merk ook avonden waar je de basics van motoren leert en zo zelf aan je motor kunt klussen. Op deze avonden kun je nog veel meer Deus ex Machina fans leren kennen met een hapje en een drankje.  Wie weet kom je deze nieuwe vrienden later wel weer tegen in een van de Deus ex Machina cafés in Sydney, Bali, Venetië of Milaan. 

Is jouw passie niet motoren maar voel jij je helemaal gelukkig op een surfboard in de golven? Of misschien koester je wel een passie voor beide sporten? Wil jij graag een opvallend en mooi surfboard wat ook nog van een hoge kwaliteit is? Dan ben je bij Deus ex Machina aan het juiste adres.  De surfboards van Deus ex Machina zijn te definiëren als kunst. Dit doordat de surfboards allemaal op een unieke manier zijn beschilderd in felle kleuren, zo zijn er bijvoorbeeld rode en blauwe surfboards. 

Kleding om de wereld in t ontdekken

De kleding en accessoires zijn er voor iedereen, of je nu wel of niet van motoren, fietsen of surfen houdt. De kleding en accessoires hebben een stoere uitstraling en zitten uitermate comfortabel. Want vergeet niet; het merk draait helemaal om ontdekken, nieuwe dingen proberen en open staan voor het onverwachte. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!