Bressan outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Bressan. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Bressan uitverkoop

Bressan is een Italiaanse merk dat schoeisel ontwerpt en produceert dat is bedoeld voor koude weersomstandigheden. Uiteraard moeten de robuuste schoenen ook prettig lopen en er fraai uitzien. Het bedrijf zet zich in om mode met draagbaarheid te verenigen. Het merk is opgericht in 1999, en sinds 2009 verkoopt het merk ook producten onder de naam Skyline. De materialen waarmee gewerkt wordt door Bressan, zijn uitgebreid getest om comfort en een goede bescherming in de meest uiteenlopende weersomstandigheden te bieden. Het wandelen door de sneeuw, water of bergen vormt geen enkele belemmering meer dankzij het duurzame schoeisel van Bressan.

Warme schoenen tijdens de koudere winterdagen

Tijdens de koudere winterdagen houden de snowboots van Bressan de voeten heerlijk warm en droog. Deze hoge winterlaarzen hebben een schacht en tong dat uit één stuk bestaat waardoor de kou en sneeuw minder gemakkelijk naar binnen kan dringen. De snowboots van het merk zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk wit, bruin, grijs, zilver, geel en bruin. Het bovenwerk is gemaakt van nylon. De binnenzool is uitneembaar en is gemaakt van polyester. In de rubberen buitenzool van de schoenen zit een diep profiel verwerkt waardoor deze laarzen een goede grip bieden op diverse ondergronden.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Bressan. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

Hekwerkkastanjehoutenschapenhek092x10m

€ 59,99

49,58

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu
GilletteBodyScheermesjes4stuks

€ 14,99

12,95

EUR Shavesavings.com InStock new
Shavesavings.com
-33% Klikoombouwcontainerbergingdubbel155x122x90cm

€ 223,13

148,75

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu
-30% iRobotRoomba980

€ 999,00

699,00

EUR Kijoo.nl InStock new
Kijoo.nl
-71% SchwarzkopfOsisDustItMattifyingPowder10gr

€ 40,95

11,95

EUR Hbcare.nl InStock new
Hbcare.nl