Rehall - wintersport en actieve kleding

Rehall-wintersportenactievekleding

Houd jij ook van de elementen en buiten in de natuur zijn? Of je nu helemaal op je plaats bent op een besneeuwde bergtop in de winter of dat je liever in de zee op een bord dobbert en zo veel mogelijk golven op een dag pakt of misschien heb jij wel een voorliefde voor beide? 

Bij Rehall ben je in ieder geval aan het goede adres. Het bedrijf is begonnen met producten te produceren voor de wintersport maar vandaag de dag is er ook een uitgebreide lijn voor golfsurfers die niet genoeg van het zoute zeewater kunnen krijgen en die het liefst elke vrije minuut op zoek zijn naar de volgende golf. 

Voor liefhebbers van de bergen en voor liefhebbers van de zee

Bij Rehall draait alles om mogelijkheden. Mogelijkheden om alles uit je ervaringen te halen. Sinds 1999 produceert Rehall kleding en accessoires om alles uit je wintersport ervaring te halen wat jij wilt. Kijk jij iedere zomer weer uit naar de winter en kan het wintersportseizoen voor jou niet snel genoeg aanbreken. Ga jij zo vaak mogelijk skiën of boarden? Ben jij meer buiten de pistes te vinden dan op de pistes? Kan het jou niet steil en uitdagend genoeg? Dan heeft Rehall de kleding voor jou.

Creëer je eigen mogelijkheden en ga erop uit

Met de producten van Rehall kun jij je helemaal uitleven en je zult niet worden belemmerd door je kleding terwijl jij mooi trucs en tricks uithaalt. Je zult het ook geen moment koud hebben in de kleding van Rehall, dat is in ieder geval één zorg minder. Het team van Rehall streeft erna dat jij lekker naar buiten gaat en plezier hebt dit kan natuurlijk alleen als de producten van een goede kwaliteit zijn en daar zorgt Rehall voor.

Voel je zelfverzekerd in het water

Na een aantal jaar is Rehall naast wintersportkleding ook kleding voor surfers gaan ontwerpen en de collectie boardshorts voor heren en bikini’s en boardshorts voor dames doet inmiddels niet meer onder voor de wintersportcollectie. In de outfits van Rehall voel jij je zelfverzekerd in het water en kun jij je compleet focussen op de volgende golf. Voor na het surfen zijn er voor vrouwen leuke wikkelrokken om over je bikini te dragen. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!