Fietsen trends najaar 2015

Fietsentrendsnajaar2015

Als fietsland nummer één zijn wij natuurlijk helemaal vervlochten met het fietsen. Dagelijks naar ons werk, sportief het bos of de bergen in, op een vrije dag of in het weekend lekker door de natuur fietsen? Het is allemaal heel gewoon voor ons. En het leuke is dat er voor al deze verschillende stijlen van fietsen ook soorten fietsen zijn die daar specifiek bij passen. Na de lente en de zomer, wat toch wel de meest populaire seizoenen zijn om recreatief te fietsen, gaan we nu het najaar in. En daarom vertellen we je graag wat je op het gebied van fietsen kunt verwachten de komende tijd. 

Opvallen en gadgets

Al een tijdje is het hip om je fiets op te laten vallen. Het liefst neem je daarom een fiets in een felle kleur en kleedt je hem helemaal aan met een rkje voor de boodschappen aan de voorkant, een mandje, een houten oud uitziende krat of met ouderwetse fietstassen aan je bagagedrager.

Verschillende soorten fietsen in de stad

Een trend die ook alweer wat langer mee gaat is dat je verschillende soorten fietsen rond ziet rijden ziet die oorspronkelijk niet voor de stad bedoeld zijn. Zo zie je beachcruisers die je eerder op het strand van Santa Monica zou verwachten, mountainbikes die normaal door de bossen crossen en retro wielrenfietsen die op het moment onder jongeren erg hip zijn. Ook zie je ouderwetse omafietsen bestickert met kleurrijke en drukke prints die lekker opvallen.

Transportfietsen en e-bikes

Wat natuurlijk erg handig is als je veel mee te nemen hebt of je vriendinnetje graag voor op je fiets mee wil rijden is een transportfiets. Met een stevig rekje voorop kun je gemakkelijk dat kratje bier, de dagelijkse boodschappen of een passagier mee nemen. En meer dan eens zul je zien dat dit elektrische fietsen zijn. Deze hebben in de laatste jaren meer en meer aan populariteit weten te winnen bij jong en oud.

Fietsen outlets

Bekijk ook eens de sale aanbiedingen van de volgende webwinkels die zich tot de beste van Nederland mogen rekenen als het gaat om fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en alle mogelijke toebehoren:

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!