Cinetics outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Cinetics. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Cinetics uitverkoop

Het Amerikaanse bedrijf Cinetics heeft zijn thuisbasis in Austin. Een jong, enthousiast en geïnspireerd team ontwikkelt en produceert hier producten voor het vloeiend opnemen van video beelden. In het verleden had je daar zware onhandige apparatuur voor nodig. Dat kan beter bedachten ze bij Cinetics. Ze ontwikkelden compacte en lichtgewicht apparaten waarmee de camera beweegt en je schokvrije beelden op kunt nemen. Inmiddels is het assortiment enorm uitgebreid met nog meer geavanceerde hulpmiddelen voor de allerbeste opnames. De diverse maten en modellen statieven zijn uitgerust met gemotoriseerde sliders voor het opnemen van dynamische video's en timelapse foto's van de allerbeste kwaliteit.

Vloeiende video beelden met deze compacte, lichtgewicht hulpmiddelen

Zo vind je in het assortiment bijvoorbeeld het Cine systeem met zuignappen waarmee je van bewegende gladde oppervlakken zoals een auto, boot of vliegtuig kunt filmen. Met de Axis 360 Pro laat je je camera glijden, kiepen of omhoog gaan met een speciaal besturingssysteem. CineMoco Dolly beweegt op jouw commando voort op wieltjes en de Cineskates serie op speciale skate wieltjes. Met de Tree Axis 360 kun je de camera laten glijden en roteren. Diverse accessoires zoals verbindingsstukken en verbindingskabels maken je uitrusting compleet. Geschikt voor hobby filmers en professionele cineasten. Gemaakt van de allerbeste hoogwaardige materialen en met gebruik van de nieuwste innovatieve technologieën.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Cinetics. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

GardenLightsWandlampjeDeimos12Vled3132011

€ 35,99

28,40

EUR Lampentotaal.nl InStock new
Lampentotaal.nl
RefurbishedSamsungGalaxyS9Zwart64GBGoed

€ 373,75

299,00

EUR Greenmobile.nl InStock new
Greenmobile.nl
VirtuFitRow450Roeitrainer

€ 449,00

399,00

EUR Vd.nl InStock new
Vd.nl
BoomstamtafelAcacia240x100cmmetXpoot

€ 695,00

595,00

EUR Oldinn.nl InStock new
Oldinn.nl