Minitallux - sfeebepalende verlichting

Minitallux-sfeebepalendeverlichting

En er was licht in de duisternis. Al eeuwenlang probeert de mens licht te creëren voor veiligheid en comfort. Door de eeuwen heen is verlichting ook steeds belangrijker geworden voor ons. Met name door de komst van elektriciteit heeft licht een hele andere betekenis gekregen en kunnen we onze wereld dag en nacht verlichten zowel binnen als buitenshuis.

Italiaanse lampen

Minitallux is een Italiaans bedrijf dat in 1970 werd opgericht door Giuseppe Pagnocelli. Klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een echte wereldspeler op de internationale markt als het gaat om verlichting van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Verlichting heeft een praktisch, functioneel en een sfeervol, decoratief doel. Met passie en liefde worden beiden tot in de perfectie uitgevoerd bij Mini tallux. De juiste combinatie van de wensen van de klant, de moderne technologische mogelijkheden en de creatieve vormgeving van top designers maken de verlichting van Minitallux exclusief.

Sfeerbepalend

Verlichting is functioneel om bij te kunnen werken en lezen bijvoorbeeld. En tegelijkertijd is licht sfeerbepalend voor je interieur. Bij Mini tallux weten ze klassieke stijlen uitstekend te combineren met een eigentijds en verrassend design. De schitterende modellen en uitvoeringen lampen zullen je dan ook verwonderen. De uitgebreide collectie bestaat uit hanglampen, staande lampen, tafellampen, wandlampen en plafondlampen. In ronde, vierkante, langwerpige en vierkante vormen. Gemaakt van metaal in goud of zilverkleur en/of van mat of doorzichtig glas in een strak, modern design of juist kunstzinnig vorm gegeven.

Verlichting als eyecatcher

De lampen van Minitallux zijn echt eyecatchers en helpen mee om een gezellige, relaxte sfeer te creëren waarin jij je helemaal thuis voelt. De diverse lichtbronnen zijn vaak ook dimbaar zodat je ze aan elke gewenste situatie aan kunt passen. In de bijzondere armaturen wordt veel gebruikt gemaakt van Led lampen. Al meer dan 40 jaar maken ze bij Minitallux karaktervolle verlichting, stijlvol, elegant van top kwaliteit materialen en met temperamentvolle Italiaanse passie en allure.

Bekijk
outlet
Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!