Fitbike outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Fitbike. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Fitbike uitverkoop

Fitbike is een merk dat een brede range hometrainers ontwerpt en verkoopt. Een hometrainer heeft een aantal kenmerken die belangrijk zijn bij de beslissing welke hometrainer het beste bij jou past. Zo is er bijvoorbeeld de swingmassa van het vliegwiel. Hoe zwaarder het vliegwiel hoe soepeler de trapbeweging en hoe hoger de maximale weerstand is die kan worden geboden. Bijna alle hometrainers hebben verschillende weerstandsniveaus maar het is belangrijk om te bekijken of het niveau dat geboden is bij jou fietsniveau past. Ben je al gewend aan ver fietsen en misschien wel bergtochten kies dan voor een hometrainer die een hoge weerstand kan bieden.

Het middel om thuis fit te worden

De hometrainers van FitBike zijn er in verschillende modellen en hebben verschillende karakteristieken. Een aantal modellen van FitBike beschikken over iPlus via deze functie kun jij je smartphone of tablet via bluetooth aansluiten op je hometrainer en via apps kun je dan nog meer meten en toch buiten een route fietsen. Een aantal van de modellen van FitBike hebben een verlaagde instap waardoor het ook voor oudere of minder mobiele mensen, bijvoorbeeld na een blessure, makkelijk is om op de hometrainer te gaan zitten en te beginnen met bewegen. De verschillende modellen zijn er met verschillende swingmassa, gemaakt voor verschillende lengtes en het belastbaar aantal kilo verschilt per fiets.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Fitbike. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire merken

Populaire aanbiedingen

DebNaturalPowerWash4x4litercartridgeNPW4LTR

€ 136,75

125,58

EUR Hygienepapier.nl InStock new
Hygienepapier.nl
Hekwerkkastanjehoutenschapenhek092x10m

€ 59,99

49,58

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu
WooodhoekbankBeancognacrechts

€ 1599,00

1499,00

EUR Woononline.nl InStock new
Woononline.nl