Sendra - stoere laarzen

Sendra-stoerelaarzen

Ben jij op zoek naar vernieuwende schoenen die een statement afgeven en ben je helemaal verzot op de countrylook, natuurlijk inclusief cowboylaarzen? Dan zit je goed bij het merk Sendra. Javier Sendra de oprichter van het merk houdt met heel zijn hart en ziel van cowboylaarzen. Dit bewijst hij nog maar eens door naast deze mooie schoenen te ontwerpen ook voorzitter te zijn van het laatste Amerikaanse cowboy bastion. Ik hoor je al denken; cowboylaarzen wat is daar vernieuwend aan? Inderdaad het is weliswaar geen nieuw model, maar de uitvoering die Sendra aan de schoenen geeft is zeer uniek en opvallend. 

Cowboylaarzen

Als je een ware cowboyschoenen liefhebber bent weet je niet waar je moet kijken bij de collectie van Sendra. Hier vind je vele vernieuwende modellen van hoge kwaliteit en gemaakt van het beste leer. De schoenen zijn zeer geliefd bij Cris Mendez en Sandra Polop, twee bekende country zangeressen. Deze twee zangeressen hoefden dan ook niet lang na te denken toen ze werden gevraagd om het honderdjarige bestaan van het bedrijf te vieren door op te komen treden in de fabriek waar de schoenen van Sendra worden geproduceerd.

featuredimgsendrabootsblogimage82jpg
featuredimgsendrabeigeblogimage83jpg
featuredimgsendrariemblogimage84jpg
featuredimgsendraenkellaarsjesblogimage85jpg

Leuk onder een rokje

Maar de cowboylaarzen zijn niet alleen voor de countrybands, ze kunnen door iedereen gedragen worden. Er is een brede collectie cowboylaarzen voor vrouwen die super leuk onder een rokje staan. Daarmee zie je er vrouwelijk en tegelijkertijd stoer uit. Wil je een extra vrouwelijk tintje aan je outfit toevoegen? kies dan voor de laarzen met franjes van Sendra. De schoenen staan ook geweldig in combinatie met een stoere skinny jeans, gecombineerd met een leuk vest of shirt.

Enkellaarsjes

Het bedrijf blijft vernieuwen en zij hebben ook super leuke enkellaarsjes met de look van cowboylaarzen. Deze modellen kunnen ook heel goed gedragen worden in de lente en zomer. Natuurlijk zijn de boots er ook voor heren. Deze schoenen zijn bedoelt voor echte mannen die durven uit te dragen waar ze voor staan. De cowboylaarzen kunnen een unieke cowboylook uitstralen in combinatie met een jeans en geruit overhemd. Of de cowboylaarzen kunnen juist als leuk detail bijvoorbeeld in combinatie met een jeans en een gebreide trui. Ben jij een echte man die van aanpakken weet dan zijn de cowboylaarzen van Sendra echt iets voor jou! Nieuwsgierig geworden? Check dan snel naar de beste aanbiedingen van Sendra.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!