Steps - jurkjes en meer

Steps-jurkjesenmeer

Draag je het liefst iedere dag een jurkje? En houd je daarnaast ook nog van een combinatie van frisse kleurtjes? Dan ben je bij Steps heel zeker op het goede adres. Steps is een winkelketen die de nadruk legt op vrouwelijkheid met elegante en stijlvolle outfits. Naast het jurkje als middelpunt beschikt Steps over een uitgebreide en volledige collectie met onder andere blouses, broeken, blazers, jassen en de altijd bijpassende accessoires. Dus mocht je niet altijd zin hebben om een jurkje te dragen, maar hou je wel van de frisse kleurtjes en printjes? Steps zorgt ervoor dat ook jij een elegante outfit kunt scoren! 

Mini Steps jurkjes

Voor de mama's onder ons.. Wist je al dat Steps sinds voorjaar 2016 ook jurkjes heeft voor meiden tussen de 2 en 8 jaar? Het leuke van deze jurkjes is dat ze bijna precies hetzelfde zijn als de jurkjes voor de volwassen vrouw, waardoor er een complete moeder en dochter collectie is ontstaan bij Steps! Je kleintje zal nog nooit zo trots zijn geweest om hetzelfde jurkje als jou te kunnen dragen. Erg leuk om te dragen bij een speciale gelegenheid waar jullie samen de show zullen stelen. En natuurlijk nog belangrijker, je kleine meid zal het zo leuk vinden dat ze de hele dag staat te stralen!

Sparen voor korting

Ook kun je bij Steps gebruik maken van een Membership Card. Iedere aankoop die je doet wordt bijgehouden op deze kaart en bij een totale besteding van 500 euro krijg je 25 euro korting op je volgende aankoop! Dat is nog eens een leuke manier om een jurkje te kopen! Steps gaat natuurlijk ook met de tijd mee, waardoor ze het mogelijk hebben gemaakt dat je je online aankopen óók op deze Membership Card kunt laten bijschrijven. Je hoeft dan alleen maar de factuur van je online aankoop mee te nemen naar de winkel en het sparen gebeurt vanzelf! 

Elske

Stagiair bij Aldoor

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!