Grosfillex outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Grosfillex. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Grosfillex uitverkoop

Grossfillex is een Frans bedrijf in hart en nieren. Het bedrijf is al meer dan 90 jaar lang gevestigd in Oyonnax in Haut-Bugey in het zuiden van Frankrijk bij de grens met Zwitserland. In de begin jaren heeft het bedrijf een grote expertise ontwikkeld op het gebied van het bewerken van hout. Daarna werd het een voorloper op het gebied van synthetische hars, vandaag de dag is het bedrijf nog steeds een voorloper op het gebied van ontwikkeling van synthetische hars. Tijdens de tweede wereldoorlog is het bedrijf materialen gaan bewerken en een haar product catalogus uit gaan breiden naar producten die mensen in het dagelijks leven gebruiken.

Producten voor het dagelijks leven

Sinds de tweede wereldoorlog is Grossfillex blijven doorgroeien, blijven ontwikkelen en de producten die het merk verkoopt zijn ook blijven veranderen op deze manier spelen ze goed in op de vraag en behoefte van consumenten. De producten van Grossfillex zijn onderverdeeld in verschillende productgroepen zoals Tuinhuisjes en opbergruimte, deuren, wand- en plafondbekleding, plantenbakken en tuinmeubelen. Bij deuren kun je denken aan vouw- en schuifdeuren die minimale ruimte innemen waardoor ze overal passen. De tuinhuisjes van Grossfillex zijn ideaal om je grotere tuingereedschap in op te bergen. De plantenbakken zijn er zowel voor binnen als buiten en hebben vrolijke kleuren waardoor ze je kamer of tuin helemaal laten stralen.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Grosfillex. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-40% UggJasZwartPolyestermaatLFrankieteddyzwart

€ 189,90

113,94

EUR Cramersvanasten.nl InStock new
Cramersvanasten.nl
DenonRCD-N10ReceiverGrijs

€ 578,40

482,00

EUR Expert.nl InStock new
Expert.nl
-40% Smorzareblouse

€ 254,00

152,40

EUR Jhpfashion.nl InStock new
Jhpfashion.nl