Gaastra - nautische kleding

Gaastra-nautischekleding

Heb jij echte zeemansbenen en zit je iedere winter vol ongeduld te wachten op de eerste lente bries en de goede wind, het teken om je boot weer te water te laten en om het zeilseizoen weer te laten beginnen. Herken jij jezelf in dit beeld? Dan ben je vast al lang bekend met het Nederlandse modemerk dat zeilen in ieder draadje en iedere vezel van haar producten heeft zitten. Gaastra!

Het merk heeft zeilen in iedere vezel zitten

Gaastra is opgericht met het doel om kleding, schoenen en accessoires op de markt te brengen die geschikt zijn om te zeilen en die ervoor zorgen dat jij het beste uit je zeilervaring kunt halen. Dit heeft er toe geleid dat de schoenen van Gaastra een goede grip hebben op het dek nat of droog. De kleding comfortabel zit waardoor jij je vrij kunt bewegen en niet gehinderd wordt als jij je zeil hijst. 

Gaastra is niet alleen geschikt voor liefhebbers van de open zeeën maar ook voor ieder persoon die er stijlvol uit wilt zien in zijn of haar vrije tijd. Dus ook als je geen zeemansbenen hebt kun je een kijkje nemen bij Gaastra, de schoenen lopen namelijk net zo comfortabel op het droge. In de broeken, shirts en voor vrouwen leuke jurkjes zie je er casual en tegelijkertijd stijlvol uit. Het zal je niet verbazen dat er veel nautische elementen terugkomen in de collectie van Gaastra. Er wordt veel gebruikgemaakt van de kleuren blauw met wit en als print zie je veel ankers terugkomen. 

Veel gebruik van nautische elementen

Naast de mooie collectie voor volwassenen zijn ze bij Gaastra zeker de kinderen niet vergeten. Wat is er nou leuker dan met het hele gezin een dagje varen? Inderdaad helemaal niets en daarom is er ook een uitgebreide kindercollectie. Voor zowel jongens als meiden zijn er stoere en speelse items. Je kunt dan denken aan polo's, korte broeken en shirts voor overdag en vesten, jassen, truien en sjaals om je ook in de avond lekker warm te houden. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!