Hatley outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Hatley. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Hatley uitverkoop

Hatley heeft de leukste kleding voor baby's, kids en vrouwen. Het merk is genoemd naar de plaatsnaam waar het is opgericht, namelijk North Hatley in Canada. Uiteindelijk hebben de drie zonen van de oprichters voor de groei van Hatley gezorgd en hebben een kinderkledinglijn, comfortabele slaapkleding voor vrouwen gecreëerd en de cadeaucollectie uitgebreid met slapjes, keukentextiel, mokken en nog veel meer. De kinderkleding bestaat uit veel vrolijke kleuren en schattige printjes. De missie van het merk is om leuke, goed ontworpen, natuur-geïnspireerde kleding en cadeautjes voor de hele familie te creëren op een ecologisch verantwoordelijke manier. En dit straalt het merk ook erg goed uit!

Sociaal- en milieubewust

Hatley is in 2012 begonnen met het supporteren van een weeshuis genaamd Open Door Mercy Home Trust dat 22 jongens en meisjes van alle leeftijden opvangt. Dit weeshuis bevindt zich in India vlakbij de plaats waar veel kleding van Hatley geproduceerd wordt. In dit deel van India gaat het goed met de textielindustrie maar is er wel sprake van veel armoede. Hatley steunt de weeskinderen met geld voor eten, kleding, computers, school, andere benodigdheden en zelfs een nieuw dak. Daarnaast worden ze ook meegenomen op uitstapjes, zo geeft het merk echt iets terug aan de community. Zo zie je maar dat Hatley niet alleen erg leuke kleding, comfortabele pyjama's en cadeautjes maakt, maar ook nog goed naar hun omgeving kijkt en probeert iets terug te kunnen geven.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Hatley. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire merken

Populaire aanbiedingen

DJISparkwitFlyMoreComboOUTLET

€ 499,00

489,00

EUR Kamera-express.nl InStock new
Kamera-express.nl
-34% Hekwerkkastanjehoutenschapenhek120x10m

€ 99,99

66,11

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu
-40% IndustrilesalontafelDaansetvan3stuks

€ 299,00

179,00

EUR Homestylingshop.nl InStock new
Homestylingshop.nl
PinkGellacProLEDLamp

€ 79,00

59,00

EUR Pinkgellac.nl InStock new
Pinkgellac.nl