Steinel - tuinverlichting en gereedschap

Steinel-tuinverlichtingengereedschap

Het Duitse bedrijf STEINEL is niet meer weg te denken in de productie van tuinverlichting en gereedschap. Vanaf de oprichting heeft het bedrijf zich specifiek gericht op het ontwikkelen en produceren van tuinverlichting en daarnaast op gereedschap. Het bedrijf ontwikkeld zich consequent verder en is momenteel marktleider op het gebied van technologie en innovaties in de marktsegmenten verlichting, gereedschap, sensortechniek en evenals hete lucht en lijmpistolen. Het bedrijf zorgt ervoor dat ons leven een stukje veiliger word en bovendien ook een stukje comfortabeler. Alle producten van STEINEL worden in Duitsland geproduceerd.  

STEINEL home en STEINEL professional

Het merk STEINEL home en STEINEL professional biedt zowel voor de doe-het-zelvers als voor professionele vakmensen producten aan. Bij STEINEL professional moet je denken aan doordachte systemen en intelligente producten voor professioneel gebruik bijvoorbeeld aan bewegingsmelders, aanwezigheidsmelders, lijmpistolen, sensorlampen voor binnen of voor buiten en heteluchtpistolen. STEINEL professional omvat intelligente producten en doordachte systemen voor professioneel gebruik. Het bedrijf is als compleet aanbieder van geautomatiseerde, efficiënte lichtsturing internationaal de eerste keus! De verlichting van het bedrijf is erg populair bij zowel particulieren die hun woning in het licht willen zetten, als bedrijven die in risicogebieden gevestigd zijn.

Keurmerk

De producten van STEINEL worden wereldwijd verkocht, maar de kerntaak is Europa. Alle producten die verkocht worden hebben een internationaal keurmerk. Alles wordt van te voren getest en er wordt gekeken of de producten die zijn gemaakt, veilig zijn. Als dit niet is gaan ze kijken hoe ze alsnog aan de veiligheidsnorm kunnen voldoen, en hoe het product alsnog op de markt kan komen.

Bekijk
outlet
Bob

Liep stage bij Aldoor | studeert small business en retail management op de Avans hogeschool in Den Bosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!